Master Chef 5: Η πρεμιέρα του νέου κύκλου και οι αλλαγές που ξαφνιάζουν

08.12.2020
Master Chef 5: Η πρεμιέρα του νέου κύκλου και οι αλλαγές που ξαφνιάζουν
Κι όμως, εν μέσω καραντίνας τα γυρίσματα ξεκίνησαν, μαζί με την αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Και, ναι, τα νέα είναι επίσημα. Το Master Chef 5 έρχεται και πάλι από τη συχνότητα του Star. Η ανακοίνωση έγινε από την πρωινή εκπομπή του καναλιού "Στη Φωλιά των Κου Κου" μαζί με μερικές αποκαλύψεις.

Όπως ακούσαμε λοιπόν, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει (λαμβάνοντας, φυσικά, όλα τα μέτρα ασφάλειας στην Covid εποχή που ζούμε) και τον πρώτο μήνα της χρονιάς, όπως κάθε σεζόν, αναμένεται η πρεμιέρα του.

Ημερομηνία ακόμη δεν έχουμε όμως την είδηση επιβεβαιώνει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο ένας από τους τρεις σεφ που συνθέτουν την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μοιράστηκε χθες ένα story στο instagram στο οποίο τον βλέπουμε να κρατά μία κλακέτα που σηματοδοτεί την έναρξη γυρίσματος. Πάνω στην κλακέτα διαβάζουμε τις λέξεις Master Chef 5 και στα tagαρίσματα βλέπουμε τα ονόματα των συν-κριτών του, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη και του σκηνοθέτη Κώστα Τρίπυλα. Έρχεται λοιπόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του Star, ο πέμπτος κύκλος του Master chef θα έχει αρκετές διάφορες από τους προηγούμενους ξεκινώντας μάλιστα από το ντεκόρ. Μαθαίνουμε ότι το σκηνικό της εκπομπής θα έχει αλλάξει αρκετά με νέες κουζίνες στο στούντιο, δίνοντας μια πολύ διαφορετική αίσθηση από τις προηγούμενες σεζόν.

Επιπλέον, και εκεί βρίκεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, λέγεται ότι αλλάζει το καθεστώς περί αποχωρήσεων φέτος. Όπως συμβαίνει και στα παιχνίδια του εξωτερικού, οι αποχωρήσεις δεν θα στηρίζονται μόνο στις δοκιμασίες των διαγωνιζομένων στις διαδικασίες αποχώρησης αλλά και διάφορους άλλους παράγοντες, γεγονός που θέτει παίκτες και κοινό σε διαρκή αγωνία.

Αυτά τα νέα προς το παρόν και είμαστε σε αναμονή νεότερων πληροφοριών.