GNTM 3: Ο Δημοσθένης αποχώρησε - Πήγε σπίτι του, φόρεσε το μπουρνούζι του και μίλησε για όλα [video]

01.12.2020
GNTM 3: Ο Δημοσθένης αποχώρησε - Πήγε σπίτι του, φόρεσε το μπουρνούζι του και μίλησε για όλα [video]
Η χθεσινή αποχώρηση ήταν, μάλλον αναμενόμενη και οδήγησε σε μία "ισορροπημένη", ως προς το φύλο των παικτών, οκτάδα στον δρόμο προς τον τελικό.

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ακόμη μία φορά με τον "Γύπα" να βλέπει την πόρτα της εξόδου. Η δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν τα μοντέλα χθες (30/11/2020) τους ήθελε "σούπερ ήρωες της καθημερινότητας", τους ανέβασε στα... ουράνια αλλά τους δυσκόλεψε πολύ.

Στο σετ υπήρξαν διάφορες εντάσεις οι οποίες συνεχίστηκαν και στο πλατώ, με την Ξένια να παίρνει τελικά τη δουλειά (με φιναλίστ τον Έντουαρτ, ο οποίος, ακόμη μία φορά έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό). Σύμφωνα με τους κριτές, η Ξένια ήταν το μόνο μοντέλο που αντιλήφθηκε ακριβώς το κόνσεπτ και έδωσε στους κριτές αυτό που ζητούσαν. Εντάξει, φυσικά, δεν συμφώνησαν όλοι με αυτό! Έστω... Ιδού οι πόζες που έδωσαν τη δουλειά στην Ξένια και οι δηλώσεις της αμέσως μετά.

Στον αντίποδα, η Λία, η Μαριαγάπη και ο Δημοσθένης έδωσαν τις χειρότερες λήψεις, με τον "Γύπα" να φεύγει τελικά, έχοντας, όμως (να τα λέμε κι αυτά) διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο παιχνίδι, δεδομένης της απειρίας του στον χώρο. Ιδού η σκηνή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος και τα όσα είπε εκείνος αμέσως μετά.

Ο Δημοσθένης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού λοιπόν. Και βέβαια δεν έφυγε χθες που τον είδαμε εμείς. Η αποχώρηση έχει συμβεί πριν από αρκετό καιρό, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα να αφήσει πάλι το μούσι του, όπως είδαμε στην πρώτη του ανάρτηση στο instagram μετά την έξοδό του από το παιχνίδι.

Με ένα βίντεο μίλησε στους θαυμαστές του ο Δήμος και για να είναι πιο.. άνετος φόρεσε το μπουρνούζι του και κάθισε στον καναπέ -όπως έκανε και στο παιχνίδι! Σημειώνουμε δε ότι στο μεταξύ, ο "Γύπας" άλλαξε το όνομα στο προφίλ του και αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του. Ιδού η ανάρτησή του:

'"G Y P A S is back 🦅⚡️
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν......κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια !!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!", γράφει στη λεζάντα ο Δημοσθένης και ιδού:

Στο μεταξύ, μέσα στο σπίτι έχουμε τέσσερα κορίτσια και τέσσερα αγόρια που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού Greece's Next Top Model.