Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Ασημίνα έγκυος - Τίνος είναι το παιδί, όμως;

29.11.2020
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Ασημίνα έγκυος - Τίνος είναι το παιδί, όμως;
Το ρεπορτάζ της Γιάννας Πανανικολάου για το TV24 αποκαλύπτει μερικά από τα πιο καλά κρυμένα μυστικά που θα αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος της σεζόν στο δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1. Σεισμός, πραγματικός, στο Διαφάνι.

Με μία ακόμη συγκλονιστική εβδομάδα να ξεκινά αύριο (30/11/2020) για τις "Άγριες Μέλισσες", εμείς προχωράμε λίγο πιο μπροστά στον χρόνο και μαθαίνουμε "πράματα και θάματα" που πρόκειται να συμβούν.

Σύμφωνα με το TV24 λοιπόν, όντως, ο Βόσκαρης έρχεται στο Διαφάνι και παίρνει τη θέση του ενωμοτάρχη ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι οι δύο άντρες έχουν παρελθόν. Φαίνεται ότι ο Προύσαλης υπήρξε προϊστάμενος του Βόσκαρη στις φυλακές και κατάλαβε πολύ γρήγορα το... ποιόν του. Είχε κάνει, λοιπόν, αναφορά στους ανωτέρους του για να τον διώξουν από δεσμοφύλακα και παρόλο που το αίτημά του δεν είχε γίνει δεκτό, ο Βόσκαρης δεν έχει ξεχάσει ποτέ τι έχει συμβεί. Και τώρα θα βρει την ευκαρία που έψαχνε για να πάρει το αίμα του πίσω.

Ο ερχομός του Βόσκαρη στο Διαφάνι, όμως, προκαλεί και πολλές ακόμη αναταραχές. Αφενός, όπως έχουμε γράψει, ο νέος διοικητής του Διαφανίου θα απειλήσει τον Δούκα με ένα θανάσιμο μυστικό του που δεν γνωρίζει κανείς άλλος, καθώς ο ίδιος ο Σεβαστός του είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι ο Σέργιος είχε σκοτώσει τον Γιώργη Σταμίρη για να του πάρουν τα χωράφια, αφετέρου θα αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα, η οποία συνεχίζει να τρέφει αισθήματα για τον δάσκαλο. Οι δυο τους, λοιπόν, θα σκεφτούν να ενώσουμε με αυτό τον τρόπο τις δυνάμεις τους ώστε να χωρίσουν Λάμπρο και Ελένη.

Σε αυτό το κομμάτι, όμως, θα δούμε να εμπλέκεται πολύ γρήγορα ο "νυν και αεί' ερωτοχτυπημένος Άγγελος, ο οποίος παρακολουθεί διακριτικά, αντιλαμβάνεται ότι η Σοφούλα κινδυνεύει και τελικά τη σώζει από τα νύχια του Βόσκαρη, ο οποίος, προφανώς, δεν έγινε κάποιος άλλος και έδειξε γρήγορα τον αληθινό του χαρακτήρα.

Η Πηνελόπη τώρα, αφού έχει χωρίσει με τον Αλέξη όταν έμαθε το μυστικό του για το αριστερό παρελθόν του, τα ξαναβρίσκει μαζί του και τον ακολουθεί στο νέο του σπίτι στο Διαφάνι, όταν ο πατέρας της τη διώχνει από το σπίτι μετά την πρόταση γάμου του εισαγγελέα.

Και η Μυρσίνη, όμως, θα βρεθεί σε δεινή θέση για ακόμη μία φορά -και ίσως την πιο σοβαρή- καθώς ο Μιλτιάδης (ο οποίος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει όσους τον έβλαψαν) θα αποκαλύψει στον Δούκα ότι η γυναίκα του όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ πιστή σε εκείνον αλλά και ότι ο Νικηφόρος δεν είναι δικό του παιδί!

Στο μέτωπο "Δρόσω", τώρα, η μικρή αδελφή των Σταμίρη (αφού την έχει εντοπίσει η Ελένη στην Τρούμπα με τη βοήθεια του Κωνσταντή, ο οποίος έχει αυτοχρηστεί "φύλακας άγγελός" της) επιστρέφει στο Διαφάνι, αφήνοντας πίσω τον Τάκη που πάλεψε μέχρι τέλους. Εκεί, βλέπει τον γιο της πρώτη φορά από τη στιγμή που τον γέννησε και τον έδωσε στην αδελφή της και η ζεστή σχέση που δημιουργείται αυτόματα μεταξύ τους ταράζει την Ασημίνα με τέτοιον τρόπο που θα θολώσει κι άλλο την ήδη θολωμένη κρίση της.

Στο μεταξύ, η Ασημίνα, που έχει "βουλιάξει" στις καταχρήσεις με τη "βοήθεια" του Μπάμπη προχωρά τη σχέση τους ακόμη παραπάνω. Η Σοφούλα κάνει ένα πάρτι για τα γενέθλιά της και τα πράγματα μεταξύ τους "ξεφεύγουν". Η σχέση τους ολοκληρώνεται και η κατάσταση συνεχίζεται. Η Ουρανία το αντιλαμβάνεται αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα... Και ενώ η σχέση της, εξαρτημένης πλέον, Ασημίνας με τον Νικηφόρο οδεύει από το κακό στο χειρότερο, η αλήθεια έρχεται να τους "χτυπήσει" ως κεραυνός: Η Ασημίνα είναι έγκυος! Παρά τα όσα τους είχαν πει οι γιατροί, το θαύμα έγινε. Τίνος είναι, όμως, το παιδί. Και τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν, που σύμφωνα με τους δημιουργούς της είναι και η τελευταία; Αναμένουμε. Ας μην τα μάθουμε όλα από τα spoilers! Να έχουμε και κάτι να περιμένουμε!!!