GNTM 3 Τελικός: Όλες οι λεπτομέρειες για τα γυρίσματα και τη μεγάλη μέρα

20.11.2020
GNTM 3 Τελικός: Όλες οι λεπτομέρειες για τα γυρίσματα και τη μεγάλη μέρα
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για τους παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας του Star και η μέρα της "τελικής κρίσης" φαίνεται ότι είναι λιγότερο από έναν μήνα μακριά.

10 παίκτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM και εν μέσω καραντίνας είχαμε, χθες, μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τον τελικό του σόου, που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη της εκπομπής "Ευτυχείτε" τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και εκκρεμεί μόνο ο τελικός, το γύρισμα του οποίου δεν έχει "κλειδώσει" ακόμη λόγω lockdown.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης μετέφερε ότι ως επικρατέστερη ημερομηνία φέρεται η 16η Δεκεμβρίου ενώ λόγω κατάστασης δεν θα υπάρξει κοινό στο στούντιο. Ο στόχος παραμένεί να βρίσκονται εκεί, τουλάχιστον και οι 20 παίκτες που ξεκίνησαν το ταξίδι αυτό φέτος.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές το μισό κομμάτι του τελικού με τις δοκιμασίες των φιναλίστ έχει ήδη γυριστεί και το άλλο μισό, τα τελευταία 45 λεπτά δηλαδή, θα προβληθούν ζωντανά, μαζί με την ψηφοφορία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Η παραγωγή υποστηρίζει πως δεν ξέρει κανείς, πέρα από 2-3 ανθρώπους ποιοι έχουν φτάσει στον τελικό, ούτε καν στον ημιτελικό, όμως όλα δείχνουν πως το ανδρικό στοιχείο θα είναι πιο έντονο. Έντουαρτ, Ανδρέας, Ηρακλής και, ίσως, ο Αιμιλιάνο, είναι τα ονόματα που "παίζουν" περισσότερο. Από τα κορίτσια, ίσως η Μαριαγάπη είναι εκείνη που θα φτάσει πιο κοντά στην... "πηγή".

Αναμένοντας νεότερες και πιο επίσημες πληφορορίες ιδού το τρέιλερ για την ερχόμενη Δευτέρα με την πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία που περιμένει τα παιδιά: