GNTM 3 απορία: Μήπως οι επιστροφές των 4 παικτών δεν ήταν τόσο... άγνωστες; Η "ύποπτη" σύμπτωση που προβληματίζει

17.11.2020
GNTM 3 απορία: Μήπως οι επιστροφές των 4 παικτών δεν ήταν τόσο... άγνωστες; Η "ύποπτη" σύμπτωση που προβληματίζει
Το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας του STAR συζητήθηκε πολύ. Εκτός, όμως από τους προφανείς λόγους, εμείς το ψάξαμε λίγο περισσότερο.

Και ναι, όπως είχε ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα, χθες (16/11/2020) επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM τέσσερις παίκτες από αυτούς που είχαν ήδη αποχωρήσει. Δύο κορίτσια και δύο αγόρια, τα οποία, όπως είδαμε στο επεισόδιο, επέλεξε ο ο Head Scout του Elite London, ύστερα από πολλή μελέτη!

Μήπως, όμως, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι; Αναρωτιόμαστε και εξηγούμε:

Ο Emmanuel, η Παρασκευή, ο Ηρακλής και η Ξένια ήταν τα παιδιά που έλαβαν μια δεύτερη ευκαιρία και η άφιξή τους αναστάτωσε τους 8 , οι οποίοι ένιωσαν -και όχι αδίκως- ότι πήγαν ένα βήμα πιο πίσω.

Οι ίδιοι οι "τυχεροί" έδειξαν μεγάλη έκπληξη στο πλατώ καθώς άκουγαν τα ονόματά τους, ενώ έκαναν δηλώσεις τύπου "ήρθα για να μείνω" με μεγάλη σιγουριά, όπως ήταν αναμενόμενο, έτσι κι αλλιώς.

Κάτι όμως μας έκανε μεγάλη εντύπωση και το καταθέτουμε.

20 παιδιά μπήκαν στο παιχνίδι αρχικά. 10 αγόρια και 10 κορίτσια. Μέχρι και την προηγούμενη αποχώρηση, του Παναγιώτη, όλοι όσοι αποχώρησαν έσπευσαν να κάνουν και μία ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram, ακόμη και ο Σήφης, ο οποίος αποχώρησε χθες. Όλοι εκτός από τέσσερις: Τον Emmanuel, την Παρασκευή, τον Ηρακλή και την Ξένια. Και μπορεί τα δυο αγόρια να έφυγαν πιο πρόφατα, όμως τα κορίτσια, ειδικά η Ξένια έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Κι όμως, η τελευταία ανάρτηση στον λογαριασμό της όμως είναι από τις 8/7/2020

Η τελευταία ανάρτηση της Παρασκευής από τις 29 Ιουνίου

Ο Εμάνουελ δεν έχει κάνει ανάρτηση από τις 21 Ιουνίου

Ενώ ο Ηρακλής που δεν είχε μοιραστεί τίποτα διαδικτυακά από τις 7 Ιουλίου, άλλαξε χθες την εικόνα του προφίλ του με μια με το νέο λουκ του.

Μπορεί αυτή η σύμπτωση να είναι τυχαία, ή να έχει κάποια άλλη εξήγηση που δεν έχουμε σκεφτεί, όμως εμείς την καταθέτουμε ως "ύποπτη" και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Σήμερα περιμένουμε ακόμη ένα επεισόδιο και, αν κρίνουμε από το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, η άφιξη των "Τεσσάρων" έχει ταράξει πάρα πολύ όλα τα "Φαβορί". Και δεν το κρύβει κανείς

Ιδού μια πρώτη γεύση: