GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις του Σήφη μετά την αποχώρηση - Έκανε ήδη και την πρώτη ανάρτηση

17.11.2020
GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις του Σήφη μετά την αποχώρηση - Έκανε ήδη και την πρώτη ανάρτηση
Μεγάλες ανατροπές είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star, όπου τα πράγματα αρχίζουν να "σκουραίνουν" για τα μέχρι χθες φαβορί!

Η άνθρωποι του GNTM το είχαν προαναγγείλει και χθες το είδαμε στις οθόνες μας. Οι 8 παίκτες του σόου έγιναν ξανά 12 καθώς επέστρεψαν 4 από αυτούς οπου είχαν φύγει. Την επιλογή έκανε ο Head Scout του Elite London για ένα πρωτότυπο, διαδικτυακό casting και μαζί με εμάς μάθαιναν τα νέα σε απευθείας μετάδοση και τα παιδιά στο σπίτι.

Ο Emmanuel, η Παρασκευή, ο Ηρακλής και η Ξένια ήταν τα παιδιά που έλαβαν μια δεύτερη ευκαιρία, λοιπόν και η τράπουλα μοιράστηκε ξανά! Η είσοδος ειδικά των δύο αγοριών που είναι πολύ δυνατά και το έχουν αποδείξει, τάραξε ιδιαίτερα τα μοντέλα που νόμιζαν ότι "είχαν ξεμπερδέψει" με δύο πολύ ισχυρά φαβορί!

Και ήρθε η ώρα της δοκιμασίας, όπου τα 12 παιδιά κλήθηκαν να βρουν το τοτέμ τους και να ποζάρουν σε ζευγάρια σε mood Kung Fu στον αέρα, χοροπηδώντας σε τραμπολίνο δίνοντας μια έντονα πολεμική διάθεση σε απόλυτο συγχρονισμό. Δύσκολα τα πράγματα!

Η Λία, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας όρισε τα ζευγάρια μην "μπερδεύοντας" την οκτάδα με την τετράδα. Η ίδια επέλεξε τον Αιμιλιάνο, στο cool του οποίου πόνταρε να τη βοηθήσει (άσχετο, αν τελικά αυτό λειτούργησε τελείως ανάποδα και ήταν εκείνη που τον έσωσε στη λήψη) και έδωσε το ντεσαβαντάζ με τα βαράκια στα πόδια στη Μαρινέλα, η οποία, για την ιστορία, δυσκολεύτηκε αλλά με τη βοήθεια της Μαριαγάπης, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Τη δουλειά πήραν ο Ηρακλής με τον Εμάνουελ οι οποίοι έδειξαν "με το καλημέρα" ότι ήρθαν για να μείνουν! Η φωτογραφία τους κρίθηκε ομόφωνα ως η καλύτερη. Ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Έντουαρντ, ο οποίος υποστήριζε πως ο Δημοσθένης, το δικό του ζευγάρι είχε την καλύτερη πόζα.

Στην αντίπερα όχθη, τη χειρότερη λήψη ήρθε, σύμφωνα με τους κριτές, από τον Ανδρέα και τον Σήφη, με τον τελευταίο να φεύγει τελικά από το παιχνίδι. Τα δυο αγόρια είχαν διαφορετική άποψη επί του θέματος, την οποία και εξέφρασαν στους κριτές, όμως... ο κύβος ερρίφθη.

Ιδού τι είπε ο Σήφης μετά τη λήξη του επεισοδίου, στην κάμερα:

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, ο νεαρός κρητικός έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram με έναν αέρα πλήρους αισιοδοξίας. Ιδού η λεζάντα και η φωτογραφία την οποία μοιράστηκε ενώ από ένα story του, μάθαμε ότι ανήκει ήδη στο δυναμικό ενός πολύ μεγάλου πρακτορείου μοντέλων της χώρας. Μια νέα αρχή για τον Σήφη, λοιπόν!

"The Beginning Of The End.
Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νεες εμπειριες και γνωριμιες αλλά και ομορφες στιγμες. Εμαθα πολλά και θα μαθω ακόμα περισσότερα...Άλλωστε τώρα ξεκινάμε..!!! "