Εκτός Alpha η Ελεονώρα Μελέτη - Οι αντικαταστάτες και ο νέος τίτλος της εκπομπής! [Βίντεο]

02.11.2020
Εκτός Alpha η Ελεονώρα Μελέτη - Οι αντικαταστάτες και ο νέος τίτλος της εκπομπής! [Βίντεο]
Μόλις 2 μήνες κράτησε η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha και η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται πλέον εκτός τηλεόρασης.

Η ρήξη ανάμεσα στην ίδια και τον σταθμό ήρθε τόσο με αφορμή τα όσα έγιναν ανάμεσα στην ίδια και το Νίκο Μάνεση όσο και λόγω των μαζικών αποχωρήσεων και της χαμηλής τηλεθέασης.

Σήμερα στις 11:00 ξεκίνησε να προβάλλεται η εκπομπή Alpha Παντού η οποία προβαλλόταν και το Καλοκαίρι. Σε ρόλο παρουσιάστριας είναι η Μαρία Νικόλτσιου και μαζί της είναι η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Στην έναρξη της νέας εκπομπής, η Μαρία Νικόλτσιου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο».

«Μείνετε στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τομείς και βεβαίως θέματα για όλη την οικογένεια» τόνισε, με τη σειρά της, η Βίκυ Χαντζή.

«Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, πάμε να ξεκινήσουμε» πρόσθεσε, τέλος, ο Πέτρος Καρσιώτης.