«Άγριες Μέλισσες»: Τέλος στην απαγορευμένη σχέση Μελέτη Πηνελόπης - Οι νέοι έρωτες στις ζωές τους

19.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Τέλος στην απαγορευμένη σχέση Μελέτη Πηνελόπης - Οι νέοι έρωτες στις ζωές τους
Από σήμερα, Δευτέρα (19/10/2020) η ζωή στο Διαφάνι προχωρά... έξι χρόνια. Η δράση εντός και εκτός του θεσσσαλικού χωριού προχωρά και εμείς περιμένουμε να δούμε πως έχει προχωρήσει η ζωή των πρωταγωνιστών.

Μία από τις εξελίξεις που περιμένουμε να δούμε αυτή την εβδομάδα είναι το τελεσίγραφο που δίνει ο Κωνσταντής στον Μελέτη και την αδελφή του όταν τους τσακώνει στα πράσα και αντιλαμβάνεται ότι τα δυο ερωτευμένα ξαδέλφια (ας μην το ξεχνάμε αυτό) συνεχίζουν την παράνομη αιμομικτική σχέση τους παρά το "απαγορευτικό".

Μην έχοντας άλλη επιλογή, λοιπόν, ο Μελέτης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγείναι στο Παρίσι, όπου, βρίσκεται ήδη η Ανέτ. Εκεί, όπως διαβάζουμε θα ερωτευτεί την όμορφη Ζορζέτ την οποία ερμηνεύει η Χρύσα Μιχαλοπούλου [φωτο κάτω]

Και η ζωή της Πηνελόπης, όμως, πρόκειται να προχωρήσει καθώς ύστερα από πολλά και "άτυχα" προξενιά που της κάνουν, εκείνη βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού εισαγγελέα που φτάνει στο Διαφάνι για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

Αλέξης Γραμματικός το όνομά του και Σπύρος Σταμούλης ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει [φωτο κάτω]

Η ζωή συνεχίζεται λοιπόν και στο Διαφάνι. Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ του επεισοδίου που θα δούμε σήμερα (19/10/2020) και για τα υπόλοιπα αναμένουμε. Σήμερα, θα κάνει και την πρώτη εμφάνισή του στο σίριαλ ο Χάρης Σώζος στον ρόλο του Σωκράτη Θέμελη του μεγαλοτραπεζίτη που μπαίνει στη ζωή των Σεβαστών και φέρνει τα πάνω... κάτω. Εκτός του ότι η κόρη του θα αρραβωνιαστεί τον Κωνσταντή, λέγεται ότι ο ίδιος είναι ο άντρας που βίασε την Ανέτ πριν από πολλά χρόνια και άρα, ο πατέρας του Μελέτη.