«Άγριες Μέλισσες»: Η Ναταλία Τσαλίκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση - Ιδού η μαντάμ Κούλα

13.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ναταλία Τσαλίκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση - Ιδού η μαντάμ Κούλα
Νέα άφιξη σήμερα στην τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1.

Μετά τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Ελένη στη νέα ζωή της στη φυλακή και τον Αργύρη Πανταζάρα που είδαμε ήδη να γλυκοκοιτάζει τη Δρόσω, ήρθε και η ώρα της Ναταλίας Τσαλίκη να μπει στις "Άγριες Μέλισσες". Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της δημοφιλούς ηθοποιού στην τηλεόραση, 11 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στη σειρά "Μαύρα Μεσάνυχτα" και ένα σύντομο πέρασμα από τις "Επτά Θανάσιμες Πεθερές" (του Mega και τα δύο).

Η Ναταλία Τσαλίκη, λοιπόν θα είναι η μαντάμ Κούλα [φωτό επάνω]. Παλιά αρτίστα της Τρούμπας που με τα χρόνια προάχθηκε σε «υπεύθυνη καταστήματος» στο καμπαρέ «Χαβάη». Δουλειά της είναι να προσέχει τα κορίτσια, να φροντίζει τις λειτουργικές ανάγκες του μαγαζιού και να μαζεύει τους πελάτες, όταν αυτοί ζητούν περισσότερα απ’ όσα έχουν πληρώσει. Έρχεται κοντά με τη Δρόσω και γίνεται το στήριγμά της, όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού και περιμένουμε να τη δούμε το βράδυ.

Μεταξύ άλλων που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο ξεχωρίζουμε τη σκηνή με τη Μάρθα και τον γιο της και ιδού τι άλλο να περιμένουμε:

Τρίτη 13 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 22

  • Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.
  • Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών.
  • Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά.
  • Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική.
  • Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του. Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

Ιδού και το τρέιλερ για μία ακόμη γεύση: