GNTM 3 makeover- Η στιγμή της αποκάλυψης: Τα νέα πρόσωπα των μοντέλων και οι αντιδράσεις [video]

14.10.2020
GNTM 3 makeover- Η στιγμή της αποκάλυψης: Τα νέα πρόσωπα των μοντέλων και οι αντιδράσεις [video]
Το επεισόδιο που περίμεναν οι θαυμαστές του ριάλιτι μόδας του Star προβλήθηκε χθες. Και τα είχε όλα. Και γέλια και κλάματα...

Από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι, όλοι οι παίκτες αυτή τη μέρα περίμεναν. Τη μέρα που οι ειδικοί θα τους μετέτρεπαν σε μοντέλα, όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίστηκε πολλές φορές από όλους τους κριτές χθες.

Η μέρα του makeover έφτασε και τα 16 αγόρια και κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο σπίτι του GNTM κλήθηκαν να πουν "αντίο" στον εαυτό τους όπως τον γνώριζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή και να καλωσορίσουν το νέο τους πρόσωπο, με το οποίο οι "δάσκαλοί" τους πιστεύουν ότι θα κάνουν μεταλύτερη καριέρα.

Η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος ήταν εκείνοι που είχαν αναλάβει την προετοιμασία της κατάστασης και στην αρχή σύστησαν στα παιδιά τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, που επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου τις "μεταμορφώσεις" τους με σκοπό, όπως τόνισε να τους δώσει χαρακτήρα. "Δεν μας λείπουν όμορφα πρόσωπα στη μόδα, αλλά χαρακτήρες", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο μιας "πρώτης γεύσης" η Ζενεβιέβ μοίρασε σε καθένα από τα παιδιά μια κάρτα με τις δύο επιλογές που έκανε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και η ομάδα του για αυτούς. Στην πορεία, όπως εξηγήθηκε, μπορεί και να υπήρχαν, φυσικά, διαφοροποιήσεις.

Οι αντιδράσεις υπήρξαν έντονες (σε μερικές περιπτώσεις) από εκείνη κιόλας τη στιγμή. Η Λία και η Ειρήνη, για παράδειγμα ήταν εκείνες που ταράχτηκαν περισσότερο καθώς έβλεπαν τον χειρότερο φόβο τους να τους... ξημερώνει! Αγορέ μαλλί η μία από τις επιλογές. Δεν το πήραν και τόσο καλά!!!!

Στην αντίπερα όχθη, η Ρασέλ, η οποία απογοητεύτηκε ξεκάθαρα και δεν το έκρυψε. Περίμενε "ξύρισμα" και πήρε "τρέσες"! Συμβαίνουν κι αυτά...

Στα αγόρια, υπήρξαν μερικές εκπλήξεις, όμως η διαδικασία εξελίχθηκε κάπως πιο ομαλά...

Ιδού η στιγμή που το κάθε παιδί παίρνει την καρτέλα με τις δύο επιλογές:

Αμέσως μετά, η ομάδα πήγε στο χώρο που θα πραγματοποιούνταν οι... μεταμορφώσεις. Και άρχισε το "γλέντι"! Οι περισσότεροι το απολάλμβαναν. Δύσκολα πέρασαν η Λία και Ειρήνη, όπως είπαμε, καθώς όντως, τους έλαχε η πιο ριζική αλλαγή.

Η δε Λία εκνευρίστηκε και με τη Μαρινέλα η οποία το έπαιζε πολύ άνετη εκ του ασφαλούς (το δικό της μαλλί ελάχιστα άλλαξε και ο τρόμος του ψαλιδιού έμεινε μακριά της) και δεν το έκρυψε.

Η Ειρήνη ήταν η πιο δυστυχισμένη από όλους. Δεν σταμάτησε να κλαίει λεπτό με τη Βίκυ Καγιά, η οποία τους επισκέφτηκε κάποια στιγμή να της μιλήσει απότομα. Όταν, όμως τονίστηκε ότι "τα μοντέλα αυτό κάνουν" ήταν σα να έγινε το "κλικ" και το υπόλοιπο της διαδικασίας κύλησε πιο ήρεμα.

Από τις αλλαγές που είδαμε ξεχωρίζει, χωρίς αμφιβολία αυτής της Ίριδας ενώ από τα αγόρια, θα ψηφίζαμε... Ηρακλή. Του πήγαν οι ανταύγειες!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε βήμα βήμα τη στιγμή της αποκάλυψης για το κάθε παιδί. Η Βίκυ Καγιά ανοίγει την κουρτίνα και ο καθρέφτης τους περιμένει για τη στιγμή της αλήθειας.