«Άγριες Μέλισσες»: Η φωτογραφία από την κηδεία του Κυπραίου που δεν είδαμε και το μυστικό που αποκαλύπτει

13.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η φωτογραφία από την κηδεία του Κυπραίου που δεν είδαμε και το μυστικό που αποκαλύπτει
Νομίζεις ότι τους είδες όλους πάνω από τον τάφο του Θωμά, αλλά δεν είναι έτσι!

Το χθεσινό ήταν ένα από τα πιο "δυνατά" επεισόδια που έχουμε δει μέχρι τώρα στις "Άγριες Μέλισσες" με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Παύλο Ορκόπουλο να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Και ενώ ακόμη "μαζεύουμε" τα κομμάτια μας περιμένοντας να δούμε τι θα φέρει το σημερινό επεισόδιο, έχουμε ένα μικρο spoiler που δεν περιμέναμε.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ή "Κυριάκος Βαμβακάς", αν προτιμάτε, μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σκηνής στο νεκροταφείο και άθελά του (μάλλον) αποκάλυψε δύο ακόμη πρόσωπα που δεν είχαμε δει στην θλιμμένη ομήγυρη.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στη Μυρσίνη, η οποία εμφανίστηκε από μακριά πίσω από το δέντρο. Αυτή την είδαμε όλοι.

Άλλη ήταν η έκπληξη. Ιδού η ανάρτηση από την κηδεία του Κυπραίου, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα:

Είναι προφανές ότι δύο άτομα από τη φωτογραφία αυτή δεν είδαμε χθες στη σκηνή του νεκροταφείου. Τη νύφη και τον εγγονό του Νέστορα. Η Αγγελική Λάμπρη και ο Γιώργης Παρταλίδης που τους ερμηνεύουν αντίστοιχα ποζάρουν με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές τους, ντυμένοι στα μαύρα κι εμείς αναρωτιόμαστε.

Την απάντηση όμως, δίνει ο ίδιος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απαντώντας σε έναν follower. Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, η "Μάρθα" θα παραβρεθεί στην κηδεία του άντρα τον οποίο ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει ότι είναι εκείνος που σκότωσε τον άντρα της και πατέρα του παιδιού της.

Τι θα συμβεί; Στο σημερινό επεισόδιο η απάντηση. Ιδού και το τρέιλερ για μία ακόμη γεύση: