«Άγριες Μέλισσες»: Τα 5 νέα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη νέα ζωή της Ελένης στη φυλακή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:51
7/10/2020

«Άγριες Μέλισσες»: Τα 5 νέα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη νέα ζωή της Ελένης στη φυλακή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα καινούριο κεφάλαιο αρχίζει στη ζωή της Ελένης Σταμίρη, η οποία στο σημερινό (7/10/2020) επεισόδιο μεταφέρεται στη φυλακή, όπου, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο, έχουμε νέες αφίξεις στη λίστα με τους συντελεστές της σειράς. 5 νέα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη νέα, πιο γκρίζα, ζωή της Λενιώς. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον ρόλο του Μάνο Βόσκαρη

Πρόκειται για τον διευθυντής των φυλακών όπου μεταφέρεται η Ελένη. Σκληροτράχηλος, επιβλητικός, ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων. Με την Ελένη αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο. Κάποια στιγμή η Ελένη θα συνειδητοποιήσει πως ο Βόσκαρης συνδέεται με το παρελθόν της, με τρόπο που η ίδια δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Τι θα συμβεί τότε;  Αυτά διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού ενώ στα spoilers έχουμε ακούσει επιπλέον ότι εκείνος θα κάνει τη ζωή της κόλαση, θα τη βιάσει και εκείνη θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε έκτρωση μέσα το ίδρυμα. Αναμένουμε!

 

Φωτεινή Αβδελά στον ρόλο της Αλεξάνδρας Παντελάκη

Παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μία την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για τον λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί. Θα γίνει η μάνα της Ελένης και οι μοίρες τους θα ενωθούν με τραγικό τρόπο.

 

Η Μαίρη Χατζίδου θα είναι η Εύα Σιμάτου

Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

 

Ο Λάζαρος Γκούμας στον ρόλο του Τάσου Σωτηράκη

Δεσμοφύλακας στις φυλακές που κρατείται η Ελένη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Απότομος, βίαιος, είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

 

Χριστίνα Σέκερη στον ρόλο της Χριστίνας Χριστοδούλου

Μια νέα κοπέλα που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Η Χριστίνα είναι ένα ευάλωτο πλάσμα που στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή κι αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ