«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Η σκηνή που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα στο Μεγάλο Φινάλε! [Βίντεο]

14.07.2020
«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Η σκηνή που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα στο Μεγάλο Φινάλε! [Βίντεο]
«Το Κόκκινο Ποτάμι» έριξε αυλαία και όπως ήταν φυσικό βρέθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο, μας συγκίνησε, μας ταξίδεψε στον χρόνο και μας συγκλόνισε, ρίχνοντας φως σε ένα κομμάτι της ιστορίας μας με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι σήμερα η μυθοπλασία.

«Το Κόκκινο Ποτάμι» ξετύλιξε τα «πέτρινα» χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου και κύλησε δυναμικά, κορυφώνοντας το δράμα του διωγμού στο πολυαναμενόμενο φινάλε του, το βράδυ της Δευτέρας.
Το τηλεοπτικό κοινό έφερε το μεγάλο φινάλε στην κορυφή της τηλεθέασης με μέσο όρο 19,9% στο δυναμικό κοινό και 21,2% στο σύνολο. Τη σειρά παρακολούθησαν 762.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό και 1.372.000 τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό. Μέσα από το tvopen.gr και την εφαρμογή του Open παρακολούθησαν τη σειρά 120.000 μοναδικοί χρήστες.

Η σκηνή που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα στο Μεγάλο Φινάλε!

Δείτε το βίντεο:

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου, οι συντελεστές της σειράς συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε αίθουσα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Λίγο πριν την προβολή, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης διάβασε τον χαιρετισμό του Ιβάν Σαββίδη προς τους συντελεστές. Ο Ιβάν Σαββίδης πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο Κόκκινο Ποτάμι και στήριξε την παραγωγή της σειράς.