Σταύρος Βαρθαλίτης για Σταυρή – «11 πόντοι πονάνε λίγο περισσότερο, αλλά...»

18.06.2020
Σταύρος Βαρθαλίτης για Σταυρή – «11 πόντοι πονάνε λίγο περισσότερο, αλλά...»
Κέρδισε το MasterChef 4 και η χαρά του είναι μεγάλη.

Ο λόγος για τον Σταύρο Βαρθαλίτη ο οποίος κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef αφήνοντας πίσω τον εξίσου καλό Σταυρή. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και βεβαίως δεν παρέλειψε να πειράξει τον Σταυρή.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος! Το περίμενα και δεν το περίμενα. Είχα να κάνω με έναν μάγειρα, έναν φίλο, έναν συνοδοιπόρο σε όλο αυτό το ταξίδι. Πιστεύω ότι και οι δύο σκεφτόμασταν στην άκρη του μυαλού μας να το κερδίσουμε, γιατί είναι το γόητρο. Όταν φτάνεις εδώ, θες να το πάρεις, δεν γίνεται. Πρέπει να έχω χάσει 1-2 κιλά από τον ιδρώτα, αλλά έχουμε να χάσουμε και άλλα μέσα στο καλοκαίρι. Έχω πάρει 7-8 κιλά μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζω με καθαρή διατροφή γιατί κι αυτό χρειάζεται για να δείξεις την πειθαρχία που γενικώς χρειάζεται να έχουμε σε όλη μας τη ζωή.

Με το που μπήκα και είδα απέναντί μου τους κριτές με τους φακέλους στα χέρια, άρχισα να τρέμω. Λέω «Παναγία μου δεν θα τελειώσει ποτέ! Θα είναι απεριόριστος ο χρόνος που θα έχουμε». Έλεγα «πες τους αριθμούς να φύγουμε».Το χιούμορ με συντηρούσε, ήταν η ψυχολογική μου συντήρηση, θα μπορούσα να μείνω άλλους 8 μήνες και να βγω πάλι νικητής. 11 πόντοι πονάνε λίγο περισσότερο, αλλά τον αγαπάω τόσο πολύ τον Σταυρή που δεν μπορώ να τον πειράξω με τους πόντους. Μπορώ να τον πειράξω για τους πόντους στο ύψος του αλλά θα με πειράξει για τα κιλά μου, άρα δεν με συμφέρει. Ξέρει ότι θα περάσουμε πολύ καλά και θα ετοιμάσουμε πολύ ωραία πράγματα, ελπίζω και μαζί.

Δείτε το βίντεο: