«Άγριες Μέλισσες»: Ο όμορφος νέος που έρχεται στο Διαφάνι και ερωτεύεται τη Δρόσω - Τι αλλαγές θα φέρει;

25.05.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ο όμορφος νέος που έρχεται στο Διαφάνι και ερωτεύεται τη Δρόσω - Τι αλλαγές θα φέρει;
Ένα νέο πρόσωπο θα αναστατώσει τη μικρή κοινωνία του θεσσαλικού χωριού, τη ζωή στο οποίο παρακολουθούμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Στα επόμενα επεισόδια της σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπαίνει ως guest ο Λάμπρος Κωνσταντέας, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιορδάνη Αλεξανδρή. Ποιος είναι, όμως ο Ιορδάνης Αλεξανδρής και τι ρόλο θα παίξει στο Διαφάνι; Ιδού η φωτογραφία του και οι πληροφορίες που μολις λάβαμε από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν έμπορο υφασμάτων, από τη Ροδιά, ο οποίος επισκέπτεται το χωριό στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Ρίζω και την Ουρανία. Έχει κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του, είναι παιδί εργατικό, ευγενικό και έξυπνο.

Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος για τις συχνές του επισκέψεις κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Δρόσω. Έχει τραβήξει την προσοχή του και ο Ιορδάνης αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρίζως για να την προσεγγίσει.

Παρά την αρχική άρνηση της Δρόσως όμως, ο θετικός χαρακτήρας του και οι τρόποι του, την κερδίζουν και ο Ιορδάνης δείχνει αποφασισμένος να την κατακτήσει. Μόνο που αν τα καταφέρει όλη η συμφωνία της Δρόσως και της Ασημίνας θα τιναχτεί στον αέρα.

Θα υποκύψει η Δρόσω στο φλερτ ενός ανθρώπου που δείχνει τέλειος για εκείνη, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της με την αδερφή της; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τα προβλήματα ανάμεσά τους, μόλις πήραν μια άλλη τροπή...

Πάντως, με δεδομένη την πληροφορία ότι η Δανάη Μιχαλάκη, που ερμηνεύει τη Δρόσω, δεν θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς, αναρωτιόμαστε μήπως ο Ιορδάνης είναι το "εισιτήριό" της για την ... έξοδο! Θα δείξει!