Normal People: Η σειρά με τις πιο τολμηρές σκηνές σεξ που έχουν προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση

25.05.2020
Normal People: Η σειρά με τις πιο τολμηρές σκηνές σεξ που έχουν προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση
Την πέρασμένη Πέμπτη η Katy Perry ανέβασε στο Twitter ένα σχόλιο για να επισημάνει την τολμηρότητα αλλά και την συχνότητα των σκηνών σεξ στη βρετανική σειρά Normal People.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom, δείχνει να διασκεδάζει με τις πικάντικες σκηνές της προσαρμογής του μυθιστορήματος της Sally Rooney.

Η Katy έγραψε στο Twitter: «Η εκπομπή πρέπει να μετονομαστεί: Κάνουμε πολύ περισσότερο σεξ από τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ανθρώπους (Normal People)».

Το tweet της τραγουδίστριας σύντομα σχολιάστηκε από 20 χιλιάδες ανθρώπους από τους 108 εκατομμύρια followers της.

Μέχρι στιγμής, το Normal People έχει ως followers στα social media, αστέρια όπως οι Kourtney Kardashian, James Corden και Jodie Comer.

Μάλιστα για να καταλάβει κανείς πόσο τολμηρές είναι οι σκηνές σεξ της σειράς, η εταιρεία παραγωγής του Normal People απαγόρευσε στο πορνο site Pornhub τη μετάδοση βίντεο με σκηνές σεξ από τη σειρά, το οποίο εμφανίστηκε στον ιστότοπο.

Ένας χρήστης της ιστοσελίδας ανέβασε μια επιλογή από σκληρές σκηνές σεξ από τη σειρά των 12 επεισοδίων, τις οποίες συγχώνευσε σε μια συλλογή 22 λεπτών με τις πιο «στενές» στιγμές της σειράς.

Σύμφωνα με το Variety, το βίντεο κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο για ενήλικες την περασμένη εβδομάδα αλλά κατέβηκε μετά την έκδοση αιτήματος κατάργησης από τους παραγωγούς του Normal People.

Η σειρά, η οποία έχει ως παραγωγό εταιρεία την Element Pictures και μεταδίδεται από το BBC και το Hulu, έχει σχολιαστεί ευρέως για τις ρεαλιστικές σκηνές σεξ.

Η ιστορία ακολουθεί την πολύπλοκη σχέση της πλούσιας Marianne Sheridan (Daisy Edgar-Jones) με τον Connell Waldron (Paul Mescal), γιο της γυναίκας που καθαρίζει την έπαυλη της οικογένειας της.

Το δράμα του BBC, Normal People έχει χαρακτηριστεί ήδη ως η πιο τολμηρή σειρά του δικτύου, χάρη στον εντυπωσιακό αριθμό σκηνών ρεαλιστικού σεξ.

Οι προηγούμενες σειρές του BBC, Versailles και Wanderlust κατείχαν το ρεκόρ ως οι πιο τολμηρές σειρές μέχρι σήμερα, έως ότου βγει στον αέρα το Normal People, το οποίο, έχει δεχθεί και διθυραμβικά σχόλια από τους τηλεοπτικούς κριτικούς .

Το Normal People - το οποίο μεταδίδεται από το BBC Three – περιλαμβάνει πάνω από 41 λεπτά ερωτικής δράσης στα επεισόδιά του.

Τον υπολογισμό έκανε η εφημερίδα The Sun, η οποία υποστηρίζει ότι το 12% των σκηνών της σειράς περιλαμβάνει «φιλιά, προκαταρκτικά και σεξ».

Μόνο το δεύτερο επεισόδιο της σειράς περιλαμβάνει 11 λεπτά σεξ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Daisy και Paul. Το Normal People έχει γίνει download από χρήστες πάνω από 23 εκατομμύρια φορές.

Μια πηγή της εταρείας παραγωγής υποστήριξε στην Daily Mail: «Οι σεναριογράφοι ήθελαν να παραμείνουν πιστοί στο βιβλίο και αυτό περιείχε πολύ σεξ. Δεν ήθελαν όμως να το απεικονίσουν με αμήχανο τρόπο και έτσι χρησιμοποιήθηκε ένας “coach οικειότητας” για να διασφαλίσει ότι οι πρωταγωνιστές ήταν άνετοι ανά πάσα στιγμή».

«Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει πολλή γυμνό και πολύ σεξ - μάλλον δεν είναι να το παρακολουθεί κανείς με τους γονείς του!» κατέληξε η πηγή.