Τέλος εποχής: H Ελένη Μενεγάκη με ένα κόμπο στον λαιμό ανακοίνωσε το τέλος της 30χρονης πορείας της! [Βίντεο]

21.05.2020
Τέλος εποχής: H Ελένη Μενεγάκη με ένα κόμπο στον λαιμό ανακοίνωσε το τέλος της 30χρονης πορείας της! [Βίντεο]
Το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha αλλά και της τηλεοπτικής της πορείας ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια κοιτώντας την κάμερα απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και μίλησε όπως πάντα μέσα από την καρδιά της. Η παρουσιάστρια επέλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να αναφερθεί σε όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται εδώ και αρκετούς μήνες.

Η Ελένη ανέφερε πως την επόμενη σεζόν δεν θα την δούμε σε κανένα κανάλι παρά τα όσα ακούστηκαν ότι εκείνη θα επιστρέψει από τον Ιανουάριο σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Στην σημερινή εκπομπή είδαμε ένα βίντεο αφιέρωμα για την ίδια και όταν αυτό τελείωσε, η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για το τέλος αυτής της 30χρονης πορείας.

Όλα όσα είπε εμφανώς συγκινημένη:

“Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό”.

Δείτε το βίντεο: