Game of Thrones: Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις [photos]

01.03.2017
Μερικοί μήνες μόνο μας χωρίζουν από τα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, και οι παραγωγοί και οι ηθοποιοί του σήριαλ μας αποκαλύπτουν μικρές λεπτομέρειες του τι πρόκειται να δούμε...

Καθώς ο νέος κύκλος του Game of Thrones (GΟT) πλησιάζει οι παραγωγοί του HBO προκειμένου να διατηρήσουν το ενδιαφέρον μας ζωντανό μας δίνουν μικρές πληροφορίες του τι πρόκειται να συμβεί.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Ντενέρις ξεκινά την εκστρατεία και κηρύσσει τον πόλεμο στο King's Landing. Όχι ότι δεν το φανταζόμασταν, αλλά η φωτογραφία που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό αποδεικνύει ότι οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Ο έβδομος κύκλος σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς θα ανήκει στις βασίλισσες και θα είναι ένας πόλεμος μεταξύ των βασιλισσών (The War of Queens).

Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το ίδιο το HBO δείχνουν ότι πρωταγωνιστές αναδεικνύονται ο Τζον Σνόου, η Ντενέρις και τα αδέρφια από τον οίκο των Λάνιστερ Σέρσεϊ, Τζέιμι και Τίριον. Μήπως να περιμένουμε μια συμμαχία μεταξύ Ντενέρις και Τζον Σνόου; Μόνο ο συγγραφέας και βασικός σεναριογράφος George R.R. Martin μπορεί να γνωρίζει...

Επίσης, φαίνεται ότι επιτέλους οι εναπομείναντες Σταρκς ενώνονται ξανά και επιστρέφουν στο κάστρο τους μετά από όλες τις κακουχίες και τις δυσκολίες που έχουν περάσει. «Οι Σταρκς γυρίζουν σπίτι» γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία που εδωσε το ίδιο το ΗΒΟ στη δημοσιότητα και απεικονίζει τα αδέρφια.

Starks are back! #stark #gameofthrones #hbo

A post shared by InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) on

Αυτό όμως που μας υπόσχονται οι παραγωγοί είναι η επανεμφάνιση των λύκων και η επανένωση της Άρια με τη λύκαινά της Nymeria. Ο Michael Jorgensen, πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής της Alberta, AMPIA στην περιοχή Banff στην Alberta του Καναδά, αποκάλυψε ότι οι συντελεστές του GOT γύρισαν ιδιαίτερα άγριες σκηνές με λύκους και ότι επέλεξαν επίτηδες την περιοχή επειδή εκεί υπάρχουν οι μεγαλύτεροι λύκοι του κόσμου. Λίγες εβδομάδες πριν η ηθοποιός Μέισι Ουίλιαμς που ερμηνεύει την Άρια στη σειρά είχε ανεβάσει φωτογραφίες της στο Instagram από τα γυρίσματά της στην περιοχή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες απο το Instagram της 19χρονης ηθοποιού από τα γυρίσματα στον Καναδά.

CanaBruhhhhhh

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

baby turn around and let me see dat sexy body go BANFF BANFF BANFF

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

%PHOTO6%