Survivor: Ένταση μεταξύ Σπαλιάρα - Χρανιώτη: "Γέλαγε όλο το γήπεδο"

21.02.2017
Ανατροπές κι εντάσεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την ασυλία. Μεγαλύτερη ήταν η ένταση στο στρατόπεδο των διασήμων που την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας για την αποχώρηση παίκτη από την ομάδα και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να βρεθούν για μια ακόμη φορά στην ίδια θέση.

Μετά από συζήτηση η ομάδα αποφάσισε ν΄αφήσει στην άκρη εγωισμούς και να λειτουργήσουν όλοι προς όφελος της ομάδας, με την Παπαδοπούλου να δηλώνει αδύναμη ν΄αγωνιστεί για το καλό όλων. Οι υπόλοιπες κοπέλες κλήθηκαν να καλύψουν το κενό αλλά η αδιαθεσία της Λάουρα - που ζαλίστηκε κι ένιωσε άσχημα μετά το αγώνισμα είχε ως αποτέλεσμα το βάρος να πέσει στις Ευριδίκη Βαλαβάνη και Σόφη Πασχάλη.

Η ένταση όμως ήρθε από αλλού. Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέμενε ν΄αγωνιστεί ο ίδιος αντί του Χρανιώτη στο αγώνισμα κι αυτό γιατί θεωρούσε πως τα είχε πάει πολύ καλύτερα απ΄ότι αυτός. Ακολούθησε καβγάς μεταξύ τους με τους παίκτες να παίρνουν το μέρος του Γιώργου Χρανιώτη και τον Γιάννη να φωνάζει πως "γέλαγε όλο το γήπεδο" με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο συμπαίκτης του.

Το ζήτημα έληξε εκεί μιας και οι διάσημοι κέρδισαν την ασυλία και οι μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση. Και μπορεί η προηγούμενη ψηφοφορία να κύλησε ομάλά, σε αυτή υπήρξαν εντάσεις.