Survivor: Ατομική ασυλία για τον Πάνο & η επιλογή "έκπληξη" παίκτη προς αποχώρηση

21.02.2017
Η μια ανατροπή μετά την άλλη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που για μια ακόμη φορά η νίκη της μιας ομάδας έναντι της άλλης ήρθε πραγματικά σε απόσταση αναπνοής.

Και μπορεί αρχικά οι διάσημοι να είχαν το προβαδισμα (μαζί κι έναν γκράντε τσακωμό μεταξύ Σπαλιάρα - Χρανιώτη), οι μαχητές όμως κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά χωρίς όμως να φτάσουν μέχρι τη νίκη.

Κι όπως ήταν φυσικό η ηρεμία της προηγούμενης εβδομάδας - πράγμα λογικό μέσα στην ασφάλεια της ασυλίας - διαταράχτηκε κι όπως προβλέπουμε τα πράγματα θα είναι δύσκολα στο στατόπεδο των διασήμων τις επόμενες ημέρες. Ήδη ο Πάνος έχει κατηγορηθεί ανοιχτά για στρατηγική και παρά τις συζητήσεις που επανέφεραν την τάξη και την ηρεμία μέσα στην ομάδα, απ΄οτι φαίνεται θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος εντάσεων.

Αφορμή ή αιτία η ξαφνική αλλαγή της απόφασης του Πάνου να επιλέξει τον δεύτερο σε ψήφους παίκτη αλλά και η αλλαγή του σκεπτικού του πως δεν πρέπει να φύγει δυνατός παίκτης από την ομάδα μιας κι επέλεξε έναν από τους πιο δυνατούς.

Ο Πάνος και ο Ορέστης ήταν οι δύο νικητές του αγωνίσματος προσωπικής ασυλίας και κλήθηκαν να επιλέξουν 2 παίκτες προς αποχώρηση. Η Ειρήνη ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της προς αποχώρηση με την Ελένη ν΄ακολουθεί με μια μόλις ψήφο διαφορά. Κι ενώ αναμέναμε ένας εκ των δύο νικητών της προσωπικής ασυλίας να σεβαστεί την απόφαση της ομάδας ήρθε η ανατροπή. Ο Ορέστης ψήφισε την αδελφή της Ειρήνης, την Ελισάβετ θεωρόντας πως αποδυναμώνει την ομάδα και δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στ΄αγωνίσματα - πράγμα που δε δέχτηκε η ίδια και το επισήμανε σαφώς εκνευρισμένη στο συμπαίκτη της. Η μεγάλη όμως έκπληξη (;) ήρθε από τον Πάνο που διάλεξε τον Κώστα με μια δικαιολογία που προκαλεί γέλωτα. Ο Πάνος παραδέχτηκε πως είναι ο πιο αδύναμος από τους άντρες και πως η αντίπαλη ομάδα έχει καλύτερους αγωνιστικά άντρες αλλά αυτός δεν ήθελε να διώξει γυναίκα γιατί δε θέλει να διαταράξει την δυναμική της ομάδας του και θεωρεί τις γυναίκες τους δύναμη.

Η ανακοίνωση του ονόματός του - που ίσως να την περίμενε σε ένα βαθμό - έφερε μειδίασμα στον Κώστα που χαρακτήρισε την αιτιολόγηση του συμπαίκτη του "για γέλια" ενώ σημείωσε πως σε περιίπτωση που δεν αποχωρήσει και παραμείνει στο νησί, δεν θα υφίσταται πια ομάδα. Σημείωσε μάλιστα πως μετράει αρκετές νίκες σε αγωνίσματα, έχει συνεισφέρει με κατασκευεές στο νησί και μοιράζεται το φαγητό του.

Να σημειωθεί πως ο Πάνος είχε ήδη δηλώσει πως θα ψήφιζε προς αποχώρηση ή τον παίκτη που είχε ήδη ψηφίσει ή αν είχε ήδη βγει προτεινόμενος, τον δεύτερο σε ψήφους παίκτη. Και μιας και δεν είχε αρχικά ψηφίσει τον Κώστα, αναρωτιόμαστε τι πραγματικά μεσολάβησε, ειδικά όταν λίγο πριν στο συμβούλιο οι συμπαίκτες του δήλωσαν πως για το καλό της ομάδας πρέπει ν΄αποχωρήσει αδύναμος παίκτης κι αν κάποιος ψήφιζε παίκτη δυνατό στα αγωνίσματα θα θεωρούταν στρατηγική.

Δες το βίντεο από το συμβούλιο του νησιού