Βόμβα: Η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει τη θέση της Κατερίνας Καινούργιου;

21.02.2017
Πριν λίγο καιρό και παρά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με το Epsilon πέρσι, η παρουσιάστρια εθεάθη στα γραφεία του καναλιού και μάθαμε πως της έγινε πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του Star Academy, την οποία, όμως, εκείνη αρνήθηκε.

Τώρα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά η παρουσιάστρια έσκασε «βόμβα» πως από το κανάλι της έγινε και δεύτερη πρόταση να επανέλθει σε ζώνη που στο παρελθόν είχε σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αναλυτικότερα οι υπεύθυνοι πρότειναν στην Ελεονώρα να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του Epsilon, δηλαδή ουσιαστικά να πάρει τη θέση της Κατερίνας Καινούργιου.

Τι απάντησε η Μελέτη;

«Μέσα σε άλλα, ρωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το “Star Academy” και τους είπα πως δεν θα μπορούσα να συζητήσω κάτι τέτοιο, γιατί την περίοδο εκείνη βρισκόμουν σε συζητήσεις με άλλον σταθμό. Και μείναμε εκεί. Πριν λίγες μέρες ωστόσο έγινε και δεύτερη συνάντηση, όπου εκεί σε μία γενική πάλι συζήτηση ερωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να αναλάβω στην τρέχουσα σεζόν, το πρωινό πρόγραμμα, για να του απαντήσω σχετικά πως δεν θα μου άρεσε να πάρω εκπομπή που βρίσκεται σε εξέλιξη από άλλον συνάδελφο και πως μια τέτοια κουβέντα θα μπορούσε να γίνει αργότερα, όπου δεν θα ίσχυαν τα τωρινά δεδομένα».