Survivor: Μάχη στο συμβούλιο για 2 πατάτες! Το ξέσπασμα του Χανταμπάκη [vds]

16.02.2017
Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος ν' αποχώρησε παμψηφί από την ομάδα των μαχητών, η νέα του ομάδα όμως τον έχει αποδεχτεί και τον έχει ενσωματώσει ήδη. Δε δίστασαν βέβαια να πάρουν ανοιχτή θέση και να τον προασπιστούν με σθένος.

Όλα έγιναν για δύο πατάτες!

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου από την καλύβα των μαχητών, ξέχασε ή απλά δε σκέφτηκε να πάρει μαζί του τις 2 πατάτες που του αντιστοιχούσαν σε τροφή με αποτέλεσμα να μην έχει να φάει τις πρώτες ημέρες. Του προσφέρθηκε τροφή από τους νέους του συμπαίκτες, προσφορά που δέχτηκε με την υπόσχεση να την επιστρέψει. Την επόμενη ζήτησε λοιπόν το φαγητό που είχε ξεχάσει πίσω από την παλιά του ομάδα.

Χανταμπάκης σε Πάνο: "Να φέρεσαι αντρίκια"

Στο συμβούλιο του νησιού ο Πάνος Αργιανίδης εκ μέρους της ομάδας του ενημέρωσε για την απόφαση να δοθούν οι πατάτες στον Γιώργο αλλά συνέχισε σφάζοντας με το γάντι τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως παρόλο που έχουν εργαλεία για ψάρεμα ζητάνε από μια ομάδα που δεν έχουν να φάνε φαγητό που θα τους λείψει. Τότε ήταν που τα αίματα άναψαν για τα καλά με τους παίκτες της ομάδας των διασήμων να παίρνουν θέση δυναμικά.

Τα λεγόμενα του Πάνου ξεσήκωσαν σύσσωμη την ομάδα των διασήμων που έσπευσαν να υπερασπιστούν το νέο μέλος τους με τον Στέλιο Χανταμπάκη να βγαίνει από τα ρούχα του και να ζητάει στον Πάνο να φέρεται "αντρίκια".

"Όλη την ώρα βγάζεις ένα καλό προφίλ αλλά μετά ορίστε πάρε τις πατάτες. Τις πρώτες ημέρες δεν έφαγε κάτι ο Γιώργος" είπε ο Στέλλιος Χανταμπάκης εμφανώς εκνευρισμένος και πρόσθεσε: "Τα λες με το γάντι κι αυτό δε μ΄αρέσει. Να μιλάς στρέιτ".

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δανείστηκα πατάτα & αισθάνομαι υποχρεωμένος να την επιστρέψω"

Οι διάσημοι τόνισαν πως τις πρώτες ημέρες ο Γιώργος δεν είχε φαγητό και θα έμενε νηστικός αν δεν του πρόσφεραν φαγητό και πως δεν είναι δίκαιο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Άλλωστε όπως ειπώθηκε οι ίδιοι δεν είχαν καλύβα αλλά δεν προσφέρθηκαν οι μαχητές να τους προσφέρουν κάποια φύλλα για τη σκεπή.

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, παίρνοντας το λόγο ανέφερε πως ζήτησε από τους πρώην συμπάικτες του το φαγητό που δικαιούται με ένα και μόνο σκοπό: για να επιστρέψει την πατάτα που του προσφέρθηκε επειδη αισθάνθηκε υποχρεωμένος.

Τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει και ν΄αποφορτίσει το κλίμα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους μαχητές τονίζοντας πως ήταν ομόφωνη απόφαση της ομάδας να επιστραφεί το φαγητό κι έκανε χιούμορ πως τους πρότεινε μόνο να διαλέξουν τις πιο μικρές.

Να θυμήσουμε πως ο Πάνος Αργιανίδης δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πρωταγωνιστής σε καβγά. Είχε προηγηθεί ένταση μέσα στην ομάδα των μαχητών μεταξύ του ιδίου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου που θεώρησε πως ο συμπαίκτης του ενεργεί με στρατηγική και προσπαθεί να πάρει «αδύναμους» παίκτες με το μέρος του προκειμένου να θέσει εκτός παιχνιδιού τους δυνατούς.