Έρχεται το Star Academy στο Epsilon: Πότε κάνει πρεμιέρα & ποιοι θα είναι οι κριτές

13.02.2017
Πυρετωδώς ετοιμάζονται στο Epsilon για την πρεμιέρα του μουσικού τάλεντ σόου Star Academy που ουσιαστικά πρόκειται για ανανεωμένη εκδοχή του Fame Story που βλέπαμε παλαιότερα στον ANT1.

Το λαμπερό σόου θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Μαρτίου και στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού διαβάζουμε:

«Η Ακαδημία των stars ανοίγει τις πόρτες της στο ΕPSILON και αλλάζει όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τα shows στην Ελληνική τηλεόραση! 16 σπουδαστές παίρνουν … θέσεις μάχης και συναντούν την πιο ανατρεπτική κριτική επιτροπή που έχετε δει: Την απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα, τον μοναδικό στο είδος του Πέτρο Κωστόπουλο και έναν σταρ έκπληξη που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα!

Ο ρόλος παρουσίασης θα κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό και θα αποκαλυφθεί στους δέκτες σας, στο πρώτο LIVE από το εντυπωσιακό πλατό του STAR ACADEMY of GREECE! Καθηγητές και χορευτές αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν σε αστέρια τους 16 διαγωνιζόμενους κατά την παραμονή τους στην Ακαδημία, όμως μόνο ένα αστέρι θα λάμψει και θα κερδίσει το πολυπόθητο συμβόλαιο με την δισκογραφική PANIK RECORDS.

Το STAR ACADEMY of GREECE σας δίνει ραντεβού για την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ και υπόσχεται να σας καθηλώσει!»