Μενεγάκη: Αυτός είναι ο όρος που βάζει στο συμβόλαιό της από το 1995 έως σήμερα [vds]

13.02.2017
Για άλλη μία φορά η Ελένη Μενεγάκη και με αφορμή τον καλεσμένο της και όσα συζητούσε μαζί του που σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ήταν ο Μίλτος Μακρίδης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον όρο που είχε βάλει στο συμβόλαιό της το 1995 όταν ανέλαβε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ.

Μάλιστα, η Ελένη είπε πως πριν από εκείνη, ο ANT1 είχε προτείνει στον Μακρίδη να αναλάβει εκείνος το ιστορικό πρωινό μαγκαζίνο του σταθμού, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν.

Όταν λοιπόν έγινε η πρόταση στην Ελένη, η ίδια έτρεξε σε εκείνον για συμβουλές και ο Μακρίδης την ενθάρρυνε με το παραπάνω.

«Θυμάσαι Μίλτο τι μου είχες πει όταν σου είπα ότι μου έκαναν πρόταση για τον πρωινό καφέ; Ήσουν θετικός… πολύ θετικός» είπε σήμερα η Μενεγάκη με τον Μακρίδη να της απαντά «και σου είπα όλη την πορεία που θα έχεις…».

Το ζουμί όμως είναι σε αυτό που θα διαβάσεις τώρα και πρόκειται για τον όρο που έβαλε η παρουσιάστρια κατόπιν συμβουλών του και τον βάζει ακόμα και σήμερα στα συμβόλαιά της:

«Να πω και κάτι που σου χρωστάω… όταν ήρθε η ώρα να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο πήρα το Μίλτο τηλέφωνο και καθίσαμε και το διορθώσαμε μαζί. Θυμάμαι τρία πράγματα ήταν σημαντικά και μου είπες αυτό και αυτό θα τα βγάλεις, ένα από αυτά θα στο θυμίσω τώρα «όχι παρουσιάστρια του καφέ «κεντρική και μόνο αυτή» και θέλω να σου πω ευχαριστώ γι’ αυτό γιατί αυτές τις διορθώσεις από το 1995 τις έχω κρατήσει μέχρι τώρα το 2017».