Legion: Τι θα δούμε στην αυριανή πρεμιέρα

06.02.2017
Η νέα δημιουργία του Noah Hawley (Fargo) , «LEGION», κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική αποκλειστικά στο FOX! Η σειρά Legion είναι η πρώτη συμπαραγωγή των FX Productions και Marvel Television.

Το «LEGION», βασισμένο σε ομώνυμο κόμικ της Marvel από τους Chris Claremont και Bill Sienkiewicz, αφηγείται την ιστορία του David Haller (Dan Stevens), ενός προβληματικού νεαρού που μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από άνθρωπος. Ο David είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια ως παιδί και μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές όλη του τη ζωή. Τώρα, στα 30 του και έχοντας μπει σε ίδρυμα για μια ακόμα φορά, ο David χάνει τον εαυτό του στη ρουτίνα της δομημένης καθημερινότητας της ζωής στο νοσοκομείο: πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, συνεδρίες, φάρμακα, ύπνος.

Ο David ξοδεύει τον υπόλοιπο χρόνο του παραμένοντας σιωπηλός δίπλα στην πολυλογού φίλη του Lenny (Aubrey Plaza), μια ασθενή της οποίας ο αιώνιος εθισμός στα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν έχει καταφέρει να δαμάσει την ατελείωτη αισιοδοξία της ότι η ζωή της πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Το ευχάριστο μούδιασμα της καθημερινότητας του David αναστατώνεται με την άφιξη μιας όμορφης και προβληματικής νέας ασθενούς με το όνομα Syd (Rachel Keller). Νιώθοντας μια ανεξήγητη έλξη ο ένας για τον άλλον, ο David και η Syd βιώνουν μια καταπληκτική σχέση, μετά από την οποία ο David πρέπει να αντιμετωπίσει τη συγκλονιστική πιθανότητα ότι οι φωνές που ακούει και τα οράματα που βλέπει μπορεί να είναι αληθινά.

Ο David, ένας κυνηγημένος άνθρωπος, δραπετεύει από το νοσοκομείο και αναζητά καταφύγιο στην αδερφή του Amy (Katie Aselton). Αλλά η ανησυχία της Amy για τον αδερφό της μπλοκάρεται από την επιθυμία της να προστατεύσει την τέλεια εικόνα της ζωής που έχει χτίσει για τον εαυτό της. Τελικά, η Syd οδηγεί τον David στη Melanie Bird (Jean Smart), μια τρυφερή αλλά απαιτητική ψυχολόγο με κοφτερό μυαλό και αντισυμβατικές μεθόδους. Μαζί με την ομάδα της, τον Ptonomy (Jeremie Harris), την Kerry (Amner Midthunder) και τον Cary (Bill Irwin), πρόκειται να οδηγήσει τον David σε έναν απίστευτο κόσμο με νέες δυνατότητες.

Όλα τα επεισόδια της νέας σειράς «LEGION» θα προβάλλονται στο FOX σε λιγότερο από 24 ώρες από την πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 @ 22:40

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Τα νέα επεισόδια «LEGION» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play

[FOX] Legion Trailer from FOX NETWORKS GROUP - GREECE on Vimeo.