Σμαράγδα Καρύδη για Παραπέντε: Αποκαλύπτει ποια ηθοποιός ήταν να παίξει τη «Ντάλια»

06.02.2017
Πρόκειται ίσως για τη σειρά που έχει χτυπήσει τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης αφού τα 40άρια και τα 50άρια τα «χτυπούσε» σε εβδομαδιαία βάση.

Ο λόγος για το Παραπέντε, του οποίου τους πρωταγωνιστές όλους τους λατρέψαμε αν και η Ντάλια ίσως ήταν αυτή που έκλεβε την παράσταση με τις απορίες της.

Η Σαμράγδα Καρύδη που ενσάρκωσε τον ρόλο, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος ότι δεν ήταν εκείνη η πρώτη επιλογή του δημιουργού Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά μία άλλη λατρεμένη στο κοινό πρωταγωνίστρια, αλλά ευτυχώς για εκείνη είχε κλείσει σε άλλη δουλειά:

«Δεν το είχε γράψει για μένα ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτό, το είχε γράψει για την Κάτια Δανδουλάκη. Είχε κλείσει σε ένα άλλο σίριαλ και για καλή μου τύχη δεν μπόρεσε να το κάνει. Θέλω να πω ότι ήταν γραμμένο για μια γυναίκα τελείως διαφορετική και όταν το πήρα εγώ το έφερα, θέλω να πω ότι όλη αυτή η εμφάνιση με το μαλλί ήταν μια δική μου ιδέα και πήγε για μένα, γιατί μετά έγραφε για μένα, μετά από το δεύτερο επεισόδιο».