Survivor: Αυτοί είναι οι 12 Έλληνες celebrities που θα λάβουν συμμετοχή;

25.01.2017
Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα Ελλήνων celebrities, οι οποίοι φέρονται να συμμετέχουν στο νέο κύκλο του Survivor που θα δούμε προσεχώς μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και γνωρίζουμε ότι η μία εκ των δύο ομάδων θα απαρτίζεται από επωνύμους.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό δεν έχει βγει και στο newsit διαβάζουμε τους έξι άντρες και τις έξι γυναίκες που σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά έχουν κλείσει με τον σταθμό και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Από άντρες θα δούμε τους ηθοποιούς Χρήστο Βασιλόπουλο και Γιώργο Χρανιώτη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον ράπερ ΒΟ, τον αθλητή της υδατοσφαίρισης, Κώστα Κοκκινάκη και τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Λάμπρο Χούτο.

Από γυναίκες τη Μαρία Κορινθίου, τη Λάουρα Νάργες, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, την αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την αθλήτρια του Μουάι-Τάι Μαριάννα Καλλέργη.

Εκτός απροόπτου, σύμφωνα με το newsit, οι παραπάνω θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές Φεβρουαρίου και το ριάλιτι θα το δούμε στις οθόνες μας μέσα στον ίδιο μήνα.