Η Πέγκυ Ζήνα «καίει» X-Factor, Voice & Rising Star: «Πολλή φασαρία για το τίποτα»

25.01.2017
Μπορεί ο ΣΚΑΪ να ετοιμάζει πυρετωδώς τον δεύτερο κύκλο του X-Factor, όμως, ήδη εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως η Πέγκυ Ζήνα δε θα συμμετέχει σε αυτόν.

Τώρα σε δημόσια εμφάνισή της το επιβεβαίωσε και η ίδια επισήμως, ενώ μίλησε και γενικότερα για τα μουσικά τάλεντ σόου και είπε πως ουσιαστικά είναι πολλή φασαρία για το τίποτα:

«Φέτος δεν θα με δείτε στο X Factor, τώρα πια μπορώ να το δηλώσω. Είναι πολύ στενά τα περιθώρια και δεν ήταν και η αγαπημένη μου διαδικασία, νομίζω όλοι λίγο πολύ το καταλάβατε και από τις περσινές μου συνεντεύξεις. Ήταν λίγο άβολο όλο αυτό και τελικά νομίζω πολλή φασαρία για το τίποτα!

Χωρίς να θίγω καμία κατάσταση, ήταν μια χαρά, ήταν προσεγμένη παραγωγή, όλα καλά, δεν έχω να θίξω κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες φορές δίνεσαι παραπάνω σε κάποια παιδιά όσον αφορά στην κριτική σου και έχεις πάρα πολλά όνειρα για το τι θα γίνει για αυτά τα παιδιά τελειώνοντας αυτά τα παιχνίδια. Καλό θα είναι τα παιδιά να μείνουν στο ταλέντο τους και στην εμφάνισή τους στην τηλεόραση. Δηλαδή να εκμεταλλευτούν αυτά τα λεπτά δημοσιότητας που βγαίνουν στην τηλεόραση και αναδεικνύουν το ταλέντο τους. Από εκεί και πέρα να μην περιμένουν πολλά πολλά.

Δεν είναι κανένα παιχνίδι αυτό που στις εποχές μας ούτε δουλειά θα σου βρει ούτε θα σου κάνει μια τεράστια καριέρα, οπότε γιατί να κάνω κάτι που για μένα είναι ψυχοφθόρο τη στιγμή που δεν μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι;

Και τα παιδιά φουσκώνουν τα μυαλά τους και νομίζουν ότι με το που θα βγούνε θα είναι η Άννα Βίσση η ίδια, κάποια κοπέλα. Δεν είναι έτσι, θέλει πολλή δουλειά γι’ αυτό και καλό θα είναι τουλάχιστον εμείς να μην υποσχόμαστε συνέχεια πράγματα».