Voice: Παίκτρια πέρυσι εξαγρίωσε τους coaches & φέτος...

09.03.2015
Ο επιμένων νικά και αυτό σίγουρα ισχύει στην περίπτωση παίκτριας του «The Voice». Και μπορεί πέρυσι με τη συμπεριφορά της και την άσχημη αντίδραση της όταν την έκοψαν να έκανε έξω φρενών τους coaches, φέτος όμως την… αποθέωσαν!

Ο λόγος για την Παναγιώτα Καψάλη, η οποία στην περσινή Blind Αudition φέρθηκε με μεγάλη αγένεια στους 4 κριτές, επειδή κανείς τους δε γύρισε. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που είχε αντιδράσει περισσότερο.

Από τότε πέρασε ένας χρόνος και η νεαρή κοπέλα τα έβαλε κάτω και είπε να προσπαθήσει και πάλι. Έτσι, την Κυριακή το βράδυ την είδαμε να επιστρέφει στο Voice, μόνο που τώρα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Η 22χρονη Παναγιώτα επέλεξε την κλασσική μπαλάντα, το «I Will Always Love You» της Whitney Houston και οι καρέκλες γύρισαν αμέσως.

Και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους όταν κατάλαβαν ποια είχαν μπροστά τους. «Αυτό δείχνει πόσο πολύ το ήθελες και πόσο δούλεψες, σε θυμήθηκα αμέσως και σοκαρίστηκα! Τώρα μπορείς να κλάψεις από συγκίνηση κι όχι από τσατίλα» είπε με έκπληξη ο Μιχάλης Κουινέλης.

Τελικά, η νεαρή παίκτρια επέλεξε την Δέσποινα, με την οποία άλλωστε πέρυσι είχε και τη μεγάλη κόντρα.