Ξεσπά η Ζέτα: Συνεργάτης τής έκανε τη ζωή κόλαση!

09.03.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτών για τις δυσκολίες που έζησε στη δουλειά, ειδικά στο ξεκίνημα της, σε ηλικία 13 ετών!

Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε τη μικρή Ζέτα σε ρόλο… Τσαούσας στο Ciao ΑΝΤ1, με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Η μαμά μου με είχε παρακινήσει να κάνω αυτή τη δουλειά χωρίς όμως και αυτή να έχει στο νου της πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έτυχε όλο αυτό να συμπίπτει με αυτό που ήθελα να κάνω μετά το σχολείο, να πάω δηλαδή σε δραματική σχολή. Το ότι ήμουν μικρή με βοήθησε να ξεπεράσω κάποιες αναστολές και ντροπές που είχα – ήμουν ένα πολύ κλειστό και αθόρυβο παιδί. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να έχω τρελά όνειρα. Τα πράγματα ήρθαν σιγά – σιγά στη ζωή μου. Αλλά ναι, είχα απελπιστεί, έλεγα ότι δεν θα κάνω ποτέ τίποτα. Αλλά δεν έκανα και κάτι για αυτό, παρά μόνο αυτό ήξερα: να κλείνομαι στον εαυτό μου και να στεναχωριέμαι. Είχα βέβαια μια ελπίδα ότι κάποια στιγμή κάτι μπορεί να γίνει. Είχα πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και έχω υπάρξει σε δουλειές που δεν ήθελα να είμαι καλλιτεχνικά, δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν αλλά έπρεπε από κάπου να ξεκινήσω και αυτό με καταπίεζε πάρα πολύ. Έχω δουλέψει με ανθρώπους που μου έχουν συμπεριφερθεί άσχημα, προσβλητικά, κι εγώ ήμουν μικρή, δεν έλεγα τίποτα και όλα τα ανεχόμουν. Μετά γυρνούσα σπίτι μου και ήμουν ράκος. Για παράδειγμα είχα δουλέψει σε ένα σίριαλ με κάποιον που μου δημιουργούσε τέτοια προβλήματα ώστε έφτασα στο σημείο να πω στον παραγωγό «μπορείτε σας παρακαλώ να κάνετε κάτι και να πεθάνει η ηρωίδα που υποδύομαι;» Είχα φτάσει στο όριό μου. Έλεγα πως δεν αντέχω να δουλεύω ατελείωτα 12ωρα με έναν άνθρωπο που έβλεπα ότι δεν ήθελε να δουλέψουμε μαζί» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σύντομη καριέρα της στο μόντελινγκ, που όμως στην αρχή της υποκριτικής της σταδιοδρομίας χρησιμοποιήθηκε απαξιωτικά από πολλούς, λέει: «Δεν υπήρξα ποτέ κανένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο. Σκέψου ότι πήγαινα σε ατελείωτα κάστινγκ και δεν με παίρνανε! Ξέρεις πόσες επιδείξεις μόδας έχω κάνει; Τρεις! Και κάτι λίγες φωτογραφήσεις. Για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά που είχαμε ξεκινήσει μαζί δούλευε ασταμάτητα! Αν κάποιος γνωρίζει τι θα πει μοντέλο και έβλεπε εμένα και τις δουλειές που έκανα θα γέλαγε»

Πηγή: People