Αποκάλυψη από Ελένη on air: Έχω επέτειο & θα το κάψουμε!

06.03.2015
Κεφάτη ήταν η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής και ιδιαίτερα λαλίστατη. Η παρουσιάστρια έχει μπει στο μήνα της και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της.

Και αυτό την έχει γεμίσει με ενθουσιασμό και λαχτάρα για μωρά, γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε που ζητούσε επίμονα στον αέρα της εκπομπής, να της φέρουν μωρά να τα ταΐσει!

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που έδειχνε τα τρελά κέφια της παρουσιάστριας. Η Ελένη στο ξεκίνημα της εκπομπής αποκάλυψε ότι έχει επέτειο με την Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, αφού φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την εποχή του ανέλαβε τον Πρωινό Καφέ! Και ο Κουτσογιαννόπουλος από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα είναι πάντα στο πλευρό της.

Βέβαια, στην αρχή εκείνος της είπε ότι φέτος κλείνουν τα 21, αλλά η Μενεγάκη που κάτι τέτοια δεν τα ξεχνάει, του υπενθύμισε ότι το 94 ήταν με την Πόπη Χατζηδημητρίου. Η ίδια ανέλαβε την ιστορική – πλέον – εκπομπή έναν χρόνο μετά. Μάλιστα, αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι τον Σεπτέμβριο που είναι η επέτειος θα το… κάψουνε!

«Θα κάνουμε παρτάκι! Χαμός θα γίνει! Θα το κάνουμε εδώ, απ’ έξω, θα ψήνουμε! Θες θαλασσίτσα; Είσαι και πονηρούλης!» είπε μες στην τρελή χαρά.