«Βόμβα»: Η Ελένη μετά τη γέννα τα αλλάζει ΟΛΑ!

05.03.2015
Εικοσιπέντε χρόνια στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη έχει σερβίρει καφέδες (τελευταία και φαγητά) και καφέδες. Και όλα αυτά τα χρόνια – και να μας συγχωράει – κάνει τα ίδια και τα ίδια. Αλλά , όχι για πολύ.

Το Λενιώ είναι αποφασισμένο να τα αλλάξει ΟΛΑ και να κάνει τη μεγάλη στροφή στα επαγγελματικά της. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, ούτε καν η ίδια η παρουσιάστρια, αλλά οι… προφητείες!

Την Πέμπτη (5/3) στο Πρωινό ήταν καλεσμένος ο Σεβάν, ο μελλοντολόγος, ο οποίος γι ακόμη μία φορά έκανε τις προβλέψεις του για τηλεοπτικά και μη πρόσωπα. Και για τη Μενεγάκη είπε ότι μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της θα αλλάξουν τα πράγματα επαγγελματικά, θα αλλάξει και η ίδια! Μάλιστα, όπως τόνισε ο μελλοντολόγος, η ίδια η Ελένη θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Για να δούμε. Πάντως, στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, ο Σεβάν είχε προβλέψει για την Ελένη ότι θα γεννήσει νωρίτερα και θα τα βρει με τον Γιάννη Λάτσιο. Για το τελευταίο, δεν ξέρουμε αν θεωρείται τα «βρήκαν» η προσωρινή ανακωχή στη δικαστική τους διαμάχη, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης!