Στικούδη vs Καμπούρη: Ο ίδιος πρώην η αιτία της κόντρας;

04.03.2015
Πριν λίγες μέρες, είχε προκαλέσει αίσθηση η επίθεση της Κατερίνας Στικούδη στη Δέσποινα Καμπούρη με αφορμή ένα post της δεύτερης

Η ράπερ είχε αποκαλέσει την Καμπούρη, εμμέσως πλην σαφώς, "βλαχάρα και καρακαξα" επειδή είχε σχολίασει αρνητικα ημίγυμνες σταρ στα Όσκαρ. Οι χαρακτηρισμοί προκάλεσαν έναν πανικό σχολίων και αντιδράσεων, αν και η μόνη που δεν απάντησε ήταν η ίδια η Καμπούρη.

Η κόντρα δεν πέρασε ασχολίαστη ούτε από το Πρωινό, όπου η Φαίη Σκορδά είχε πάρει το μέρος της παρουσιάστριας. Ο Γιώργος Λιάγκας, πάλι, προχώρησε σε διάφορες υποθέσεις, όπως ότι οι δύο γυναίκες στο παρελθόν είχαν τον ίδιο σύντροφο, γι αυτό και ξέσπασε η κόντρα.

Η Καμπούρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Οκ απάντησε στις υποθέσεις του Λιάγκα: «Επειδή παρακολούθησα το συγκεκριμένο απόσπασμα, πραγματικά γέλασα πάρα πολύ με το χιούμορ του Γιώργου Λιάγκα. Όχι, δεν ισχύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως και τώρα δεν ήθελε να σχολιάσει την επίθεση που δέχτηκε από τη Στικούδη. Αν και όπως είπε, δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει καλεσμένη στη νέα εκπομπή, Γυναίκες που συμπαρουσιάζει στο Epsilon.