Σπυροπούλου: Έκανε μπουρλότο την Παπαδοπούλου on air

22.02.2015
Καλεσμένη την Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε το πρωί της Κυριακής (22/2) η Κων/να Σπυροπούλου, η οποία είχε μεταμφιεστεί σε Τζεσικα Ράμπιτ

Αλλά ήρθε η Τζέσικα Σπυροπούλου κι έκανε... μπουρλότο την καλεσμένη της με τις όχι και τόσο... εύστοχες ερωτήσεις της. Βέβαια, έπαιξε και το ρόλο της ότι η σέξι τραγουδίστρια δεν είχε κοιμηθεί και πήγε κατευθείαν στην εκπομπή. Έτσι, από τη μία οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας, από την άλλη η ξινίλα της καλεσμένης, ήρθαμε οι έρμοι οι τηλεθεατές και βρεθήκαμε μάρτυρες μιας αμήχανης τηλεοπτικής στιγμής.

« Και από πολλά talent shows έχεις περάσει...» σχολίασε η Σπυροπούλου και με ξινίλα η Παπαδοπούλου της απάντησε: «X-Factor και Dancing. Εντάξει μην το κάνεις έτσι λες και είναι πέντε...».

Μετά, η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν θα σκεφτόταν να ήταν κριτής στο Voice (Η άστοχη ερώτηση) με την τραγουδίστρια να εκνευρίζεται: «Κάτσε αγάπη μου! Για να είσαι κριτής στο Voice πρέπει να έχεις μια προϊστορία». Η Σπυροπούλου της είπε (γλυκά η αλήθεια και με παράδειγμα προφανως την ίδια) ότι... χτίζεται και η καλεσμένη της της είπε: "Κάτσε να χτιστεί...».

Και κάπου εκεί πέρασαν σε τραγούδι και ηρέμησαν τα πράγματα