Απίστευτη αποκάλυψη: Η Ελένη απειλούσε για να πάρει βραβείο!

19.02.2015
Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα αποκαλύπτει η Έλενα Μακρή Λυμπέρη για την Ελένη Μενεγάκη στο κείμενο – απάντηση της για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του περιοδικού Hello.

Ποια αποκάλυψη να πάρεις και ποια να αφήσεις. Τα απίστευτα, λέμε, γράφει για το Λενιώ, ενώ τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση – όπως πάντα λέει η κυρία Λυμπέρη – ότι είχε η Μενεγάκη όταν δεν είχε βγει νικήτρια σε βραβεία.

« Εύχομαι, μόνο, τα δεκάδες εξώφυλλα (όπου λογοδότησα για σένα, Ελενίτσα), αλλά και οι βραβεύσεις στις «Γυναίκες της Χρονιάς» (που με προειδοποίησες κάποτε, επειδή δεν είχες βγει νικήτρια, πως θα αρνιόσουν να το παίρνεις για τρία χρόνια, ως εμπάργκο, όπως έκανες σε βραβεία εφημερίδας, και σου απάντησα τότε με απάθεια «who cares?») να κοσμούν και τους δικούς σου τοίχους. Γιατί και πολλοί άλλοι εργάστηκαν για σένα σκληρά πολλά χρόνια, κι ας τα άκουγαν από μένα για την τελειότητα που επιζητούσα, αποθεώνοντάς σε ως μια «άλλη», για να μπορείς εσύ να μας κλείνεις ακόμα την XXL βλεφαρίδα MAC κάθε μεσημεράκι» γράφει χαρακτηριστικά.