Μες στην τσαντίλα η Ελένη απαντά στη Λυμπέρη με... γελωτολογία

19.02.2015
Με αγωνία και λαχτάρα – γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε – περιμέναμε να ξεκινήσει η εκπομπή της Ελένης την Πέμπτη (12/2) για να δούμε, αν θα απαντήσει στη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Και το Λενιώ δικαίωση την προσμονή μας, αφού με το «καλησπέρα» σας αναφέρθηκε στην ιστορία αυτή, που από το απόγευμα της Τετάρτης (18/2) έχει κάνει άνω κάτω τη showbiz. Βέβαια, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στην κυρία Λυμπέρη, αλλά κρατώντας ένα βιβλίο, με τον τίτλο «Γελωτολογία» πέρασε τα μηνύματα της – σε εμφανώς τσαντισμένο ύφος – εκεί που ήθελε….


«Εδώ είμαι με σύνθημα "Γελωτολογία"!», είπε αρχικά. Και με ύψος μες στην ειρωνεία – πιο ειρωνεία… πεθαίνεις – συνέχισε: «Αυτά, έτσι γιατί είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου... αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ».