Χατζηβασιλείου: Το «καυτό» σταυροπόδι τρέλανε τους τηλεθεατές

19.02.2015
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης (18/2) η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία με το μίνι φόρεμα που επέλεξε να βάλει, ξεπέρασε και τη hot εμφάνιση που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, στην ίδια εκπομπή.

Και τη Σαμπρίνα μη σου πούμε. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε, αν υπάρχει εκεί σα Καρντάσιανς ένας άτυπος διαγωνισμός… «ποιανής το μίνι θα είναι πιο κοντό»!

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας με το μαύρο μίνι φόρεμα και τις ψηλοτάκουνες μέχρι το γόνατο μπότες, κέρδισε τις εντυπώσεις, και δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που δεν αφήνει μινάκι για μινάκι να πέσει κάτω.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν στην εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση. «Δεν γυμνάζομαι πολύ ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έχω μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν μπορώ να κάνω όσα πράγματα ήθελα να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι κάνω πολλά πράγματα, γιατί έχω πολλή ενέργεια και δεν ξέρω πώς να την διοχετεύσω και να την εκτονώσω. Δύο φορές την εβδομάδα προσπαθώ να κάνω κάτι σε επίπεδο άθλησης και γυμναστικής. Δεν πάω γυμναστήριο, το βαριέμαι. Παίζω beach volley και το χειμώνα πάμε σε ένα κλειστό γήπεδο και κοπανιόμαστε με τις φιλενάδες μου. Αλλά έπαθα τη θλάση τον Δεκέμβριο και με έχει σταματήσει» παραδέχθηκε η Χατζηβασιλείου, που πρόσφατα έκλεισε τα 50.

Πάντως, αυτό που έκλεψε την παράσταση σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της, ήταν το «καυτό» της σταυροπόδι….