Το... βέτο της Τατιάνας για τον πρώτο γάμο της!

17.02.2015
Πριν λίγες μέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε φέρει καλεσμένο στην εκπομπή της το Γιώργο Τράγκα, με τον οποίο τόσο η ίδια, όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα, η άνεση ανάμεσα τους ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αφού οι τηλεθεατές που τους παρακολούθησαν βρέθηκαν μπροστά σε μία απολαυστική συνάντηση. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση, το γέλιο της Τατιάνας (που ήταν σε μπόλικες δόσεις ελέω Τράγκα) «πάγωσε» όταν εκείνος αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο.

Ήταν τη στιγμή, που οι δυο τους αναφέρθηκαν σε μία παλαιότερη συνάντηση τους στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο σόου που παρουσίαζε ο Τράγκας, το «Viva ANT1». Η ατάκα, όμως, του δημοσιογράφου: "Όταν είχε γίνει η εκπομπή είχες πάρει διαζύγιο από τον πρώτο σου γάμο;", ήταν αρκετή για να «παγώσει» το χαμόγελο της παρουσιάστριας που με μία κοφτή απάντηση: «Δεν θυμάμαι αν είχα πάρει διαζύγιο, αλλά στον προηγούμενο γάμο μου δεν ήμουν τόσο φανατική», έδωσε πρόωρο τέλος σε ένα θέμα, που δε θέλει καν να συζητά.

Κι έρχεται τώρα το περιοδικό YES και δίνει μία νέα διάσταση στο θέμα αυτό. Όπως αναφέρει, η Στεφανίδου δε θέλει να μιλάει καθόλου για τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ο οποίος έληξε με επεισοδιακό τρόπο. Μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα, στενός συνεργάτης της παραδέχεται ότι μετά το τέλος της εκπομπής, ήταν φανερά ταραγμένη ζητώντας να μην αναφερθεί ποτέ ξανά κανείς στο συγκεκριμένο θέμα.

Εξάλλου, η ίδια δεν έχει μιλήσει για τον πρώτο της γάμο, παρά μόνο μία φορά. "Ήταν μία κακή επιλογή και το πλήρωσα" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.