Καμηλά: Ο αισθησιακός χορός στον Λιάγκα & η ζήλια της Σκορδά

13.02.2015
Άνω κάτω έκανε το ζεύγος Φαίη Σκορδά – Γιώργο Λιάγκα ο αισθησιακός χορός της Αλέκας Καμηλά. Τις τελευταίες μέρες, για ανεξήγητο πραγματικά λόγο, ο παρουσιαστής έχει αναδειχθεί σε μέγα… Δον Ζουάν και πολλές κιουρίες της τιβί «σφάζονται» στα πόδια του!

Τελευταία στο χορό μπήκε και η Καμηλά, η οποία την Τσικνοπέμπτη του χάρισε έναν αισθησιακό χορό. Ντυμένη χανούμισσα, λικνίστηκε στους ρυθμούς του τσιφτετελιού, κάνοντας ακόμη και τον «Δον» Λιάγκα να έρθει σε αμηχανία, αλλά και να παραδεχτεί όχι φωναχτά, αλλά το καταλάβαμε από τις αντιδράσεις του, ότι η Αλέκα το κουνάει καλά. Όσο για τη Φαίη Σκορδά; Προσπαθούμε να θυμηθούμε αν την έχουμε ξαναδεί να είναι τόσο αμήχανη.

Παρακολουθούσε το βίντεο με την Καμηλά να ξεβιδώνεται στο τσιφτετέλι για χάρη του συζύγου της και δεν έλεγε να σκάσει το χειλάκι της. Κι άμα το έκανε όταν στρεφόταν πάνω της η κάμερα, εκείνο τρεμόπαιζε από την αμηχανία.

Δεν ξέρουμε αν η Καμηλά είδε την αντίδραση της Φαίης και επηρεάστηκε, πάντως βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή, ζητώντας δημόσια συγνώμη στη Σκορδά. «Από το κεφάλι μου ορμώμενη έκανα την αφιέρωση στο Λιάγκα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Φαίη. Επειδή τελευταία γίνεται μια σεξιστική-ερωτική επίθεση προς το Γιώργο, αισθάνομαι άσχημα. Με μεγάλη χαρά θα έρθω καλεσμένη» είπε χαρακτηριστικά.