Αποκάλυψη: Η Άντζελα βγαίνει στην πίστα χωρίς εσώρουχο!

13.02.2015
Αυτή και αν είναι αποκάλυψη και μάλιστα πολύ… hot. Διάσημη, από τις πιο διάσημες του τόπου τούτου, αποκάλυψε ότι βγαίνει στην πίστα χωρίς εσώρουχο! Ω ναι.

Ποια είναι λες εσύ τώρα η ξεβράκωτη αοιδός της αθηναϊκής νύχτας; Η Άντζελα Δημητρίου!!! Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από το «Ougachallenge», αφού ήταν η καλεσμένη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το πρωί της Παρασκευής (13/2).

Η «Λαίδη» με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και δε δίστασε να αποκαλύψει ότι στην πίστα βγαίνει πάντα χωρίς εσώρουχο! Και στο άκουσμα της δήλωσής της δέχτηκε το... χειροκρότημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Στην ερώτηση αν θα ήταν γκέι με ποια θα ταίριαζε περισσότερο, απάντησε κοφτά και ξεκάθαρα: «Με τη Ναταλία Γερμανού». Και δε δίστασε ακόμη να πει ότι της ήρθε να κοπανίσει χαστούκι στον Γιώργο Λιάγκα, όταν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Δεν θα έκανα ποτέ ντουέτο με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί τον θεωρώ πολύ ξινό! Και όσο πάει γίνεται πιο ξινός! Δεν ξέρω τι έχει πάθει τελευταία. Είπε κάποια στιγμή ότι αλλάζω τους άντρες σαν πουκάμισα. Εκείνη την ώρα που το είπε ήθελα να του κοπανίσω ένα χαστούκι μες στη μούρη! Να του γυρίσει η μούρη από την άλλη πλευρά! Αλλά λέω... άφησέ τον, ανεγκέφαλος είναι, τα έχει χάσει τελευταία» δήλωσε χαρακτηριστικά.