Στη... μούγκα ο Λιάγκας, επειδή δέχθηκε απειλές!

23.12.2014
Τις τελευταίες μέρες, παρακολουθώντας κανείς το Πρωινό, παρατηρεί ότι ο Γιώργος Λιαγκας είναι... προκλητικά ήσυχος! Και βγάζει και μία ξινίλα, που δεν μας έχει συνηθίσει.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, και ο παρουσιαστής έχει αυτή τη διάθεση; Να είναι άρρωστος; Να τον ματιάξανε; Ή μήπως είναι... κουρασμένος (είναι και τα γυρίσματα του Voice) και δεν έχει όρεξη; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος, εξηγώντας γιατί βγάζει τέτοια ξινίλα τις τελευταίες μέρες.

«Αποφάσισα να μην ξαναπώ τη γνώμη μου. Δεν θα ξαναμιλήσω γιατί το πληρώνω. Ναι, δέχθηκα απειλές για την ζωή μου» είπε με μπόλικη δόση ειρωνείας. Όταν, μάλιστα, άκουσε κάποιες δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη, που όμως αναφερόταν στον Γιώργο Θεοφάνους και όχι στον ίδιο, βιάστηκε να ξεσπάσει.

«Ό,τι και να γίνει στην Ελλάδα το αποδίδουν σε μένα. Εγώ διάβασα χθες "Έγραψαν όλα τα site, η μπηχτή του Λιάγκα στον Καλημέρη". Ποια μπηχτή; Πλάκα κάναμε. Βλέπεις Σάσα ότι το λάθος το κάνεις κι εσύ. Ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα φταίει ο Λιάγκας», είπε.

Όσο για το σκηνικό με τον Καλημέρη, που πράγματι έκανε το γύρο του διαδικτύου, έχει ως εξής: Όταν ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον Καλημέρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τηλεοπτικού Περιεχομένου για την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Λιάγκας από το Πρωινό σχολίασε τη νέα συνεργασία με το γνωστό του τρόπο, που όμως είχε και πολλές μπηχτές.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αναρωτήθηκε ποιος θα είναι ψηλότερα στην ιεραρχία: ο Λάτσιος ή ο Καλημέρης! Αυτό παρεξηγήθηκε από πολλούς, κάνοντας τον Λιάγκα να αλλάξει στάση. Ενώ η ιστορία αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά την "παρεξήγηση" με τον Γιώργο Παπαδάκη και τα σενάρια ότι ο Λιάγκας... ορέγεται τη θέση του, προκαλώντας την οργή και των δύο ανδρών.