Μπεκατώρου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από δημοσιεύματα

23.12.2014
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τα πιο γελαστά πρόσωπα της τηλεόρασης, και σπάνια θα την πετύχεις σε κακοκεφιά. Η Μαρία είναι μονίμως με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, ακόμη και αν την απασχολεί κάτι.

Για το λόγο αυτό, μάς έκανε μεγάλη εντύπωση η εικόνα της στο πάρτι του ΑΝΤ1, όπου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/12). Η Μπεκατωρου δεν είχε διάθεση, έμοιαζε σαν κάτι να την έχει στεναχωρήσει, ενώ δεν έκρυψε την άσχημη διάθεση της και όταν έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτησαν για το YFSF που δεν θα προβληθεί τελικά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, είπε με φωνή που ίσα που έβγαινε: «Δεν έχω πρόβλημα που δεν θα γίνει τώρα. Το σημαντικό είναι ότι θα γίνει όταν είναι να γίνει».

Ωστόσο, ως φαίνεται και αποδείχθηκε στη συνέχεια, δεν είναι η αναβολή του YFSF που έχει ρίξει την ψυχολογία της, αλλά ένα δημοσίευμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου, πριν λίγες μερες. Σύμφωνα με αυτό, η καφετέρια που άνοιξε πριν λίγους μήνες στη Νέα Σμύρνη μαζί με το σύζυγό της, δεν πηγαίνει καλά. Κι ας διαφημίστηκε αρκετά από την ίδια, αλλά και τους διάσημους φίλους της που την επισκέφτηκαν.

Και στο δημοσίευμα αυτό αναφέρθηκε εμφανώς στεναχωρημένη η παρουσιάστρια. «Ξέρω τι θα μου πεις, το έχω διαβάσει. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Σας το διαβεβαιώνω και με το χέρι στην καρδιά, γιατί τόσα χρόνια σας λέω μόνο αλήθειες. Λυπάμαι γι΄αυτό που γράφτηκε» δήλωσε.