Σκορδά: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της

11.06.2014
Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη γέννηση του δεύτερου γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

Και οσονούπω επιστρέφει και στις τηλεοπτικές επάλξεις, αφού από 23 Ιουνίου θα τη δούμε κανονικά στο πόστο της. Το Πρω1νο θα ταξιδέψει και πάλι στην Κυλλήνη και ποια καλύτερη επιστροφή από αυτή. Ε;

Η Σκορδά, που λες, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το δεύτερο γιο της και πώς είναι η ζωή τους στο σπίτι με το νέο μέλος. «Είμαι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα στους τρεις άνδρες μου! Παντού στο σπίτι μυρίζει μωρουδίλα!» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Μοιράζομαι και τρέχω σε όποιον από τους γιους μου με έχει την εκάστοτε στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη! Οι ανάγκες του μικρού αυτή την περίοδο είναι βέβαια περισσότερες». Για την αντίδραση του μεγαλύτερου γιου, είπε: «Ήταν και είναι πολύ γλυκός με τον μικρό. Με βοηθάει, του λέει γλυκά λογάκια και μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους».

Τέλος αποκάλυψε ποιος είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά στο σπίτι. «Είμαι της λογικής ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν με ένα πρόγραμμα, αλλά από κει και πέρα ο γονιός πρέπει να δίνει όση περισσότερη αγάπη μπορεί στα παιδιά του. Γι΄ αυτό και τα χάδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά τα δίνω απεριόριστα στους γιους μου. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με όρια, αλλά δεν χρειάζεται νομίζω να είμαστε αυστηροί ως γονείς στο συναισθηματικό κομμάτι. Τουλάχιστον εγώ, ως μητέρα, δεν μπορώ να το κάνω» είπε.