Κωστόπουλος υπέρ Βόσσου: «Δεν τη σεβάστηκαν»

10.06.2014
Το ξέσπασμα της Σοφίας Βόσσου μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για τη συμμετοχή της στο YFSF και τον τρόπο που την αντιμετώπισαν Τάκης Ζαχαράτος και Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασαν οι πρωινές εκπομπές.

Και όλοι τάχθηκαν με το μέρος της τραγουδίστριας, αφού δεν υπάρχει κάποιος που να μη συμφωνεί ότι αδικήθηκε στο show. Μάλιστα, ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της Βόσσου, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» του στον Ζαχαράτο, μέσα από το Πρωινό mou.

«Πιστεύω ότι η Βόσσου έχει απόλυτο δίκιο. Δεν τη σέβονται από τη στιγμή που είναι πέντε κλάσεις και παραπάνω από τον δεύτερο ως καλλιτεχνική προσωπικότητα. Η Βόσσου τραγούδησε Κάλλας τις λένε τα καλυτερότερα και έμοιαζε με τη μύτη. Ήταν πολύ καλό. Παίρνει μια συγκεκριμένη κριτική και μετά πάρ' τη κάτω στη βαθμολογία. Η Βόσσου περίμενα κι εγώ να έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, ο καθένας ο οποίος καλείται, καλύπτει έναν διαφορετικό χώρο. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε νέα παιδιά, τον Πλασκασοβίτη, ακόμα και τη Μαγγίρα που δεν έχουν μια ιστορία στον δικό τους το χώρο. Θα μου πεις υπάρχει δημοκρατία, αλλά ήταν πολύ καλύτερη ορισμένες φορές από άλλους. Είπε κάτι για την κριτική επιτροπή, πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Τάκης, ο αγαπημένος μου ο Τακούλης μιλάει σαν πρύτανης των τεχνών και για αυτό έχω ένα doubt, μια αμφιβολία, πόσο είναι πρύτανης των τεχνών, γιατί ο Τάκης κάνει αυτό που κάνει, μην τρελαθούμε κι από πάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ότι ήταν λάθος της Βόσσου που πήγε στο show: « Για εμένα η Βόσσου έκανε λάθος που πήγε. Και ο Ελευθερίου έκανε λάθος. Άνθρωποι σαν την Βόσσου δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τέτοια σόου. Τέλος!»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Γιώργος Λιάγκα,ς ο οποίος επίσης συμφώνησε ότι η Βόσσου δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε.