Η Λασκαράκη έβαλε στη θέση του τον Λιάγκα

04.06.2014
Καλεσμένη τη Βάσω Λασκαράκη είχε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος ο Λιάγκας και αλίμονο για τον παρουσιαστή στο πρόσωπο της ηθοποιού βρήκε... το μάστορά του!

Στη θέση του τον έβαλε η Λασκαράκη και δεν είχε ο Λιάγκας τι να σχολιάσει. Άλλωστε, τα σχόλια που προκάλεσαν την οργή του Γιάννη Τσιμιτσέλη τα έκανε πριν μέρες για το «Κάτω Παρτάλι» λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο. Ο ηθοποιός μάλιστα έσπευσε να του απαντήσει και αυτό δεν άρεσε καθόλου του Λιάγκα.

Προφανώς ο άνθρωπος δε θέλει να απαντούν στα σχόλια και την κριτική του. Έτσι, έχοντας απέναντι τη Λασκαράκη έσπευσε να της πει πόσο τον πείραξε η απάντηση του συζύγου της.

«Με πείραξε που απάντησε ο Γιάννης, γιατί είπα υποκλίνομαι σε μια σειρά που κάνει 65% και την αγαπάει ο κόσμος. Και είπα ότι εγώ την είδα μια φορά και δεν την κατάλαβα…» είπε. Αλλά η Λασκαράκη δε «μασάει» από... κωλοτούμπες και του απάντησε δεόντως.

«Δεν είπες αυτό. Είπες ότι για μένα είναι απαράδεκτο» του είπε. Και συνέχισε: «Φυσικά και μπορείς να πεις την άποψη σου. Ίσως ήταν ο τρόπος, ίσως ήσουν πολύ φορτισμένος. Απλά νομίζω ότι μερικά πράγματα ίσως να μην είναι για την τηλεόραση, να μην τα λέμε όλα στην τηλεόραση. Είναι μια λεπτή ισορροπία ο τρόπος που θα το πεις, αλλά αυτό καλύτερα να το συζητήσεις με τον Γιάννη».