Βγήκε έξω η λεχώνα Σκορδά κι έπεσε πάνω σε «οχτρούς»

03.06.2014
Το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό mou ότι με την Τζένη Μπαλατσινού συναντήθηκαν τυχαία με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, σε περίπτωση που τον τηλεθεατή τον «έτρωγε» η περιέργεια, αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ζευγάρια μίλησαν για κάποια λεπτά, ενώ είδε σε φωτογραφίες το νεογέννητο μωρό και πολύ του άρεσε. Πού όμως έλαβε χώρα η συνάντηση κορυφής; Και κυρίως, σε ποιους άλλους «έπεσε» πάνω η Φαιη, που είπε η λεχώνα να κάνει την πρώτη της έξοδο κι έγινε της... κορυφαίας συνάντησης!.

Το σκηνικό έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων (ναι αυτό που είναι αγαπημένο της Ελένης Μενεγάκη), το οποίο επέλεξε η Σκορδά για να δειπνήσει με το σύζυγο. Τα δυο τους, χωρίς παρέα. Την ίδια ώρα, σε άλλο χώρο του μαγαζιού ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, τα οποία επίσης δειπνούσαν μόνα τους, γιορτάζοντας τα γενέθλια της παρουσιάστριας. Οι δύο φιλενάδες δεν αντιλήφθηκαν η μία την άλλη, παρα μόνο όταν Φαίη και Λιάγκας σηκώθηκαν για να φύγουν.

Κι εκεί, που μιλούσαν, τσουπ μπήκαν στο εστιατόριο ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού και συναντήθηκαν όλοι με όλους. Και να οι αγκαλιές και να τα φιλιά και να τα γέλια, και να χαϊδεύει η μία την κοιλιά της άλλης και η άλλη να δείχνει φωτογραφίες του μωρού, ένας χαμός έγινε. Οι άντρες, όμως, δε συμμετείχαν στο τζέρτζελο, αφού Κωστόπουλος και Λιάγκας προτίμησαν να συνομιλήσουν μεταξύ τους για 3 με 4 λεπτά, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της η Τσιμτσιλή.

«Εγώ μάλλον ήμουν σε άλλη συνάντηση. Το Σάββατο ήμουν κι εγώ σε αυτό το εστιατόριο για ένα ρομαντικό δείπνο με τον Θέμη. Η Φαίη και ο Γιώργος ήταν ήδη εκεί και, μάλιστα, έφευγαν όταν τους είδα. Κι εκείνη την ώρα ήρθε ο Πέτρος και η Τζένη, αλλά εγώ έμεινα σε ένα ενσταντανέ, όπου η Τζένη χάιδευε την δική μου κοιλιά, μιλούσε με την Φαίη και η Φαίη μας έδειχνε το νεογέννητο και ο Πέτρος, αφού χαιρέτησε εμάς τις γυναίκες, μιλούσε με τον Γιώργο. Δεν ξέρω τι έλεγαν γιατί δεν με ενδιέφερε κιόλας. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, γιατί η συνομιλία Πέτρου - Γιώργου διήρκησε 3-4 λεπτά. Πώς σε 4 λεπτά μαθαίνεις για του χρόνου; Τι να πω» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.