Η μύτη του Λιάγκα «ξεσκέπασε» την... κοροϊδία στο J2US

15.05.2014
Πώς το έλεγε ο Νέστωρ στο «Αρχόντισσα και ο αλήτης» όταν έψαχνε τον Πίπη; «Έχω μύτη εγώ».

Ε, ο Νέστωρ της ελληνικής τιβί είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος με τη (μεγάλη) μύτη του «ξεσκέπασε» σου λέει την κοροΐδα που παίχτηκε στο Just the 2 of us με την ξαφνική αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη από το show.

Οι επαγγελματικοί λόγοι που επικαλέστηκε ο κριτής δεν ικανοποίησαν το Λιάγκα, ο οποίος μέσα από το Πρω1νο μίλησε για... κοροϊδία. «Παιδιά αυτά δεν ισχύουν, είναι μπαρμπούτσαλα. Τον διώξανε για άλλο λόγο. Ή δεν τους άρεσε ή δεν του άρεσε, αυτό έγινε. Είναι προφανές, είναι κοροϊδία αυτό» είπε.

Και ζήτησε στη συνέχεια από τους συνεργάτες να κάνουν επιτόπιο... ρεπορτάζ και να ψάξουν τις πτήσεις για Σύρο. «Ψάξτε τις πτήσεις για Σύρο. Θέλετε να μου πείτε πως έφυγε χτες και δεν μπορούσε να κάτσει μέχρι το τέλος; Τόσο δούλεμα πια; Πάρτε Πειραιά, είχε καράβι χτες;» Βέβαια, ο Αρβανίτης δεν είπε ποτέ ότι θα έφευγε χθες το βράδυ για Σύρο, ενώ στην αρχή κάθισε στο κοινό.

Αν και η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια η τύχη του... αγνοήθηκε. Η Ελεάννα Τρυφίδου πάλι, έδωσε άλλη διάσταση στην ιστορία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Ζέτα Μακρυπούλια έχει σχέση με την αποχώρηση.

«Ο Αρβανίτης πρέπει να παραδεχτεί ότι η Ζέτα είναι πολύ καλή ηθοποιός! Τόσο ψέμα» είπε και προφανώς είχε κατά νου κάποια δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η αποχώρηση του σκηνοθέτη ήρθε μετά τις δηλώσεις του ότι η Ζέτα δεν είναι καλή ως ηθοποιός!

Πάντως, τα λαγωνικά του Λιάγκα έκαναν σου λέει ρεπορτάζ και ανακάλυψαν ότι ο Αρβανίτης δεν έχει φύγει για Σύρο!!! «Τέτοια κοροϊδία! Τα ξεσκεπάσαμε όλα» κατέληξε ο Λιάγκας