Παντρεύεται η Ελένη το καλοκαίρι;

15.05.2014
«Τα άστρα και τα ζώδια μάς φέρνουνε εμπόδια» λέει το λαϊκό άσμα, αλλά στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη τούτο δεν ισχύει. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Τα άστρα και τα ζώδια είναι με το μέρος της και προβλέπουν μέχρι... γάμο για τη Σκορπίνα παρουσιάστρια. Βουρ στο ψητό, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, της λέει το ζώδιο της για το φετινό καλοκαίρι, μέσω Άσης Μπήλιου

«Ταξίδια, διακοπές και μοναδικές ευκαιρίες καριέρας ή εξέλιξης στα προσωπικά. Φαίνεται ότι το φετινό καλοκαίρι σας δίνει με κάποιο τρόπο την ευκαιρία να εξελιχθείτε. Άλλοι μπορεί σε προσωπικό επίπεδο- μια γνωριμία, ένας γάμος, ένα παιδί- άλλοι σε σχέση με την καριέρα. Μέσα σε όλο αυτό θα έχετε ευχάριστες μέρες με διακοπές, με ταξίδια και γενικότερα με ευκαιρίες ξεγνοιασιάς. Νομίζω ότι ευχάριστος θα είναι για εσάς ο Ιούλιος και το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου. Εκεί πέρα δώστε τα όλα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!» είπε η Άση και η το Λενιώ την άκουγε με μεγάλη προσοχή.

Βέβαια, τις είπε πολλά μαζεμένα η αστρολόγος, οπότε το φετινό καλοκαίρι μπορεί να έρθει κι ένα... παιδί. Αλλά μπορεί να περιοριστεί στα ταξίδια, που ούτως ή άλλως η παρουσιάστρια κάθε καλοκαίρι κάνει πολλά.