Πολίτη: Αποχώρηση από το J2US με... σπόντες!

15.05.2014
«Αντίο» στο Just the 2of us είπαν η Χριστίνα Πολίτη και Στέλιος Διονυσίου. Και μπορεί η κοσμικογράφος να έκανε την καλύτερη εμφάνιση της στο show, παίρνοντας τρία 8αρια παρακαλώ, δεν κατάφερε να παραμείνει.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν και ο Γιώργος Παράσχος με την Κατερίνα Στανίση, που επίσης πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο χθεσινό live.

Και μπορεί η Πολίτη να έφυγε με το κεφάλι ψηλά, ελέω εμφάνισης και να δήλωσε λίγο αργότερα χαρούμενη, άφησε όμως και τις... σπόντες της. Μόνο που αυτές δεν πήγαιναν στην παραγωγή, από την οποία δεν έχει παράπονο, αλλά κάπου... αλλού.

«Δεν πειράζει! Περάσαμε υπέροχα. Εγώ το ήξερα! Ούτε ρούχο δεν είχα ετοιμάσει για την επόμενη εβδομάδα. Το παιχνίδι είχε μια λογική και τα παιδιά είναι τόσο καλά. Έκανα ο, τι καλύτερο μπόρεσα. Επομένως ήταν πιο αξιοκρατικό που έφυγα. Δεν ήταν σωστό να κάτσω εγώ! Το έφτασα σε ένα καλό σημείο» είπε στην αρχή.

Για να ρίξει «καρφάκι» στη συνέχεια: «Αυτή είναι η Χριστίνα. Άμα πηγαίνω σε εκπομπές που με πιέζουνε, με ενοχλούνε και με βάζουν να μιλώ για άλλους δεν βγαίνει ο εαυτός μου. Εδώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Χάρηκα που γνώρισα όλα αυτά τα παιδιά!»