Η ατάκα Μουτσινά & η οργή Κωστόπουλου

14.05.2014
Τελειωμό δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Νίκο Μουτσινά. Αφορμή για το νέο επεισόδιο ανάμεσα τους στάθηκε η «φαρμακερή» ατάκα του Μουτσινά στο «ΟΛΑ τρέλα».

Ο Θέμος Αναστασιάδης κάνοντας πλάκα στον καλεσμένο του, τον ρώτησε αν ισχύει ότι ήταν έτοιμος να αφήσει τα κορίτσια του Δέστε Τους και να κάνει το πρωινό του Mega με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Μουτσινάς γι ακόμη μία φορά διέψευσε τα δημοσιεύματα, όμως, τούτη τη φορά, φρόντισε να τα «χώσει» στον Κωστόπουλο με «φαρμακερές» ατάκες.

«Τα λέτε αυτά, τα ακούει ο Κωστόπουλος, θα γυρίσει τούμπα όλα τα πάνελ ... Δεν γίνεται τέτοια συζήτηση, ούτε έχει γίνει. Ο Κωστόπουλος μόνο να πεις το όνομά του εκνευρίζεται, οπότε είναι πολύ εύκολος στόχος ο Πέτρος. Είναι με φωτοκύτταρο πια, τα πιάνει. Στον Πέτρο βλέπω μεγαλύτερη πίεση από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα. Το παίρνει πολύ κατάκαρδα. Δεν πρέπει να απαντάει, δεν πρέπει να τα παίρνει τόσο προσωπικά. Απαντάει σε όλους και έχει ένα θυμό με όλους» είπε χαρακτηριστικά ο Μουτσινάς.

Τα άκουσε αυτά ο Κωστόπουλος και πράγματι δεν τα άφησε να πέσουν κάτω. Αφού έπαιξαν στο Πρωινό mou το επίμαχο απόσπσμα, σχολίασε φανερά εκνευρισμένος: «Εγώ θέλω να παντρευτεί να ηρεμήσει! Ο Νικολάκης μιλάει πολύ για μένα, γιατί; Πρέπει να παντρευτεί τώρα. Περιμένω την άλλη εβδομάδα τον Θέμο, να δω ποιον θα ρωτάει πάλι για μένα».